Bedtextiel

Goed bedtextiel draagt bij aan een optimale slaap ervaring. Daarnaast beschermt een goede molton uw watermatras optimaal tegen inwerking van zouten en lichaamsvocht. Het verlengt de levensduur van uw watermatras. Met bedtextiel van Silvano Waterbedden bent u verzekerd van de beste kwaliteit bedtextiel tegen een aantrekkelijke prijs.

Filteren

Producten 22-23 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 4-seizoenen dekbed dons
    https://www.silvanowaterbedden.nl/4-seizoenen-dekbed-dons" title="
    4-seizoenen dekbed dons
    • 4-seizoenen dekbed
    • Voelt zeer zacht
    • Vochtregulerend
    Vanaf 199
    Prijs incl. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
    Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
  2. 4-seizoenen dekbed synthetisch
    https://www.silvanowaterbedden.nl/4-seizoenen-dekbed-synthetisch" title="
    4-seizoenen dekbed synthetisch
    • 4-seizoenen dekbed
    • Antibacterieel, anti huismijt en anti schimmel
    • Wasbaar
    Vanaf 129
    Prijs incl. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
    Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis

Producten 22-23 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waterbed hoeslaken

Waterbed hoeslaken kopen? Een hoeslaken voor uw waterbed moet niet alleen goed zitten maar moet ook soepel en zacht zijn. Silvano hoeslakens zijn voorzien van soepel elastiek en zijn gemaakt van zacht en soepel katoen. Onze hoeslakens zijn geschikt voor zowel waterbedden als boxspringbedden met een matras dikte tot 28 cm.

Onze boxspring en waterbed hoeslakens zijn leverbaar in 15 verschillende kleuren en zijn milieuvriendelijk gekleurd. Te bestellen in diverse afmetingen zoals 180x210 cm, 180x220 cm, 200x220 cm en 220x240 cm. Profiteer van onze scherpe aanbieding met één prijs voor alle maten waterbed hoeslakens.

Waterbed molton

Wist u dat een volwassen persoon ‘s nachts 0,25 tot 2 liter vocht verliest? Een waterbed molton neemt het vocht op dat u tijdens uw slaap verliest. Hierdoor beschermt u tevens het vinyl van uw watermatras. Onze moltons van opgeruwd katoen zijn ook geschikt voor normale bed matrassen met een maximale hoogte van 30 cm. Om uw molton van uw waterbed kunt u dan de hoeslaken

Hoofdkussens

Bent u op zoek naar een hoofdkussen voor een waterbed? Bij Silvano Waterbedden kunt u een comfortabel hoofdkussen kopen zoals een Visco kussen van Viscoform, Celsius Climaplus kussen & zitkussen, Ergoform gezondheidskussen of een waterkussen. Een watergebaseerd hoofkussen geeft altijd een optimale ondersteuning en helpt rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en snurken te voorkomen of te verlichten.

4-Seizoenen dekbedden

dekbed kopen ? Deze dekbedden zijn geschikt voor zowel een waterbed als een normaal bed. U kunt bij ons een 4-seizoenen dekbed kopen met vele voordelen. Door de de unieke Climaplus® bolletjes is het dekbed behaaglijk warm in de winter en koel in de zomer. Tevens leverbaar als donzen dekbed.