Over ons

Pand The Bed Company / Boxspring Xpert

Silvano Waterbedden wint op alle fronten. Want Silvano Waterbedden heeft het gehele proces van ontwerp tot en met de productie en montage van de waterbedden in eigen hand. Met onze eigen A-merken van de Silvano waterbedden collectie, kunnen we beter dan wie ook inspelen op uw wensen. Het resultaat is topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Bovendien staan wij als Silvano Waterbedden bekend om de uitgebreide keuze en de vakkundige eigen bezorg-, montage-, en servicedienst.

De visie van Silvano Waterbedden

Silvano Waterbedden heeft een unieke kijk op de zaken en dat mag iedereen weten. Die unieke kijk noemen we de visie van Silvano Waterbedden. Hierin zijn alle zaken opgenomen die Silvano Waterbedden zo uniek maken... We bieden hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, we zijn betrouwbaar en hebben toch het juiste imago. Onze eigen fabrieken staan
in onze visie centraal: doordat onze waterbedden rechtstreeks uit eigen fabriek komen, kunnen we hoge kwaliteit garanderen. We zijn altijd bij de tijd en kunnen perfect inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen.

Silvano Waterbedden online

U kunt bij Silvano alle waterbedden en waterbed vervangings onderdelen alleen online bestellen. Silvano waterbedden is in het bezit van meerdere fabrieken, en levert alle online bestellingen direct van eigen fabriek uit over de gehele wereld. Hiermee staat Silvano Waterbedden ook wereldwijd bekend om zijn top kwaliteit tegen de beste prijzen.