Swipe to the right

Waterbed of boxspring bed kopen?

U kunt bij Silvano zowel een waterbed als een boxspring bed kopen. Zowel waterbedden als boxsprings kennen voordelen en nadelen. Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een nieuw bed dan kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wanneer u zelf het slapen in een waterbed heeft ervaren dan is het makkelijker om de keuze te maken.

Gratis stoffen en materialen van uw waterbed testen en ervaren

14 dagen terug Geen opmerkingen

Silvano waterbedden zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen. Wij maken voor het samenstellen van onze waterbedden gebruik van de beste stoffen en materialen. Onze stoffeerders werken uw bed af met de grootst mogelijke precisie.

Waterbed configureren met de online waterbed configurator

15 dagen terug Geen opmerkingen

Met de waterbed configurator van Silvano kunt u online uw waterbed configureren. Uniek is dat u kunt kiezen uit 5 verschillende slaapsystemen. Met behulp van de online configurator kunt u deze geheel naar uw wensen en smaak aanpassen tot uw eigen waterbed op maat.

Waarom kiezen voor het beste waterbed bedtextiel?

4 months ago Geen opmerkingen

Bedtextiel heeft bij een waterbed een belangrijke functie. Een watermatras is waterdicht en kan in tegenstelling tot een standaard matras niet ademen. Een waterbed tijk in combinatie met het hoeslaken bepalen dus in belangrijke mate het slaapcomfort.

​Waterbedden met een Mesamoll 2® watermatras

4 months ago Geen opmerkingen

Mesamoll 2® vinyl is een speciaal soort vinyl waarin Mesamoll® II weekmaker wordt gebruikt van Lanxes. Door het toevoegen van dit additief wordt een gezondheidsvriendelijke vinylkwalieit verkregen, zonder schadelijke weekmakers.

De 5 essentiële waterbed toebehoren

8 months ago Geen opmerkingen

Een waterbed is niet compleet zonder accessoires en toebehoren. In dit artikel beschrijven wij de 5 essentiële toebehoren voor uw waterbed.

Wat kost een waterbed?

8 months ago Geen opmerkingen

Een waterbed kost tussen de € 399 en de €3000,-. De prijs van een waterbed wordt onder andere bepaald door de afmeting van het bed, de verschillende (luxe) opties en het model. Ook de stabilisatie graad bepaalt in sterke mate de prijs van uw nieuwe waterbed.

Waterbed temperatuur

8 months ago Geen opmerkingen

De temperatuur van een waterbed kan met behulp van de speciale waterbedverwarming zeer nauwkeurig ingesteld worden. Het comfort van een waterbed hangt sterk af van de ingestelde temperatuur.

Het beste waterbed bestel je in 2020 online!

9 months ago Geen opmerkingen

Ruim 50 jaar heeft het waterbed zich bewezen als een zeer goed alternatief voor een conventioneel matras. De ontwikkeling van waterbedden heeft in deze jaren niet stilgestaan. Anno 2020 zijn waterbedden geheel naar uw wens samen te stellen.

Watermatras zelf plaatsen en/of vervangen doe je zo!

1 years ago Geen opmerkingen

Lees hier alles over het zelf plaatsen en het vervangen van uw watermatras.