Swipe to the right

Boxspring waterbed

1 month ago Geen opmerkingen

Een boxspring waterbed is een populair model. Het Silvano Box waterbed kunt u geheel naar uw persoonlijke wens samenstellen met de waterbed configurator. Lees hier alles over het boxspring model waterbed.

Hardside of softside waterbed kopen?

1 month ago Geen opmerkingen

Veel klanten stellen de vraag "Moet ik een hardside of een softside waterbed kopen?". De keuze is eenvoudig! Wij geven in dit artikel een uitleg over de verschillen tussen een softside en een hardside waterbed.

​Online waterbed kopen? 10 Tips!

1 month ago Geen opmerkingen

Waarom zou ik een waterbed online willen kopen? Bekijk hier 10 tips over het online bestellen van een waterbed. Maak bij het aanschaffen van uw waterbed de juiste keuzes zodat u jaren onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe bed.

Waterbed verwarming carbon of keramiek?

1 month ago Geen opmerkingen

Wist u dat een carbon waterbedverwarming tot 20% besparing kan opleveren op uw energiekosten? Lees hier alles over de verschillen tussen een keramische en een carbon waterbedverwarming.

Waterbed kopen? Waarop moet u letten.

2 months ago Geen opmerkingen

In dit blog artikel zullen we het hebben over de factoren waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een waterbed. We zullen het vooral hebben over. 1. Het kiezen tussen een mono of duo systeem 2. Het kiezen tussen een hardside of een softside 3. Welke stabilisatie het beste bij u past. Aan de hand van deze drie onderwerpen zult u in staat zijn om de beste waterbed te kiezen die past bij uw wensen. Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Kan ik mijn waterbed leegpompen met een tuinslang?

2 months ago Geen opmerkingen

U wilt uw waterbed verplaatsen omdat u gaat verhuizen of u uw kamer grondig wilt schoonmaken. U moet eerst uw waterbed leeg laten lopen, anders kan u uw waterbed beschadigen. Veel mensen denken dat je het waterbed met een tuinslang leeg kan laten lopen, maar dat adviseren wij niet. Waarom niet?

Waterbed tijk wassen en onderhouden

2 months ago Geen opmerkingen

Naast dat een waterbed heerlijk slaapt, is het ook nog eens heel hygiënisch. Het matras van een waterbed kun je makkelijk wassen en daardoor krijgen huisstofmijten geen kans. Veel mensen weten niet goed hoe ze een waterbed schoon moeten houden, waardoor er als nog allergische reacties kunnen ontstaan. Het is belangrijk om het schoonhouden van een waterbed goed bij te houden, zodat je problemen voorkomt. Op welke manier onderhoud je het beste je waterbed?

​Help, mijn waterbed stinkt!

2 months ago Geen opmerkingen

U heeft een nieuw waterbed gekocht, maar na een tijdje begint het enorm te stinken. Het bezorgt minder slaapplezier, omdat u erg last heeft van de stank. Hoe kunt u dit probleem oplossen? Valt er eigenlijk wel wat aan te doen? Hoe kunt u er iets aan doen?

Mijn waterbed lekt, wat nu?

2 months ago Geen opmerkingen

Naar aanleiding van een aantal vragen omtrent een lekkend waterbed hebben we besloten een blog artikel te schrijven over lekkende waterbedden. We hopen dat u na het lezen van dit artikel een lekkend waterbed kunt signaleren en tevens weet welke handelingen u moet verrichten. Mocht u na afloop nog vragen hebben, dan helpen onze waterbed experts u graag!

Lucht in de watermatras en hoe te verwijderen

2 months ago Geen opmerkingen

We krijgen regelmatig telefoontjes van klanten met de vraag wat ze moeten doen als er teveel lucht in het watermatras is. Aan de hand van dit probleem hebben we besloten een artikel te schrijven over de lucht in het watermatras, zodat u perfect geïnformeerd bent, wat u hiertegen kunt doen. Mochten er naar aanleiding van dit artikel nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.