Watermatrassen

Wilt u een hoge kwaliteit watermatras kopen voor uw waterbed? Dan bent u bij Silvano Waterbedden aan het juiste adres. Hier kunt u goedkoop een Silvano Watermatras kopen voor een hardside of een softside waterbed. Onze waterbed matrassen zijn geschikt voor alle waterbed merken en -modellen.

Filteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Watermatrassen
  https://www.silvanowaterbedden.nl/watermatrassen" title="
  Watermatrassen
  Waardering:
  100%
  • 5 tot 10 jaar garantie op het watermatras

  • Oneindig keuze uit stabilisaties

  • Gratis onderhoudsset t.w.v. € 40,00

  Vanaf 149,-
  Prijs inc. BTW en gratis verzending
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 2. Waterbed schuimranden
  https://www.silvanowaterbedden.nl/waterbed-schuimranden" title="
  Waterbed schuimranden
  • Warmte-isolerend

  • Hoge kwaliteit schuim

  • Duurzaam

  Vanaf 189,-
  Prijs inc. BTW en gratis verzending
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 3. Waterbed veiligheidsvoering
  https://www.silvanowaterbedden.nl/waterbed-veiligheidsvoering" title="
  Waterbed veiligheidsvoering
  • Hoge kwaliteit Premium Vinyl

  • Veilige en sterke lasconstructie

  • 5 jaar garantie

  Vanaf 58,95
  Prijs inc. BTW en gratis verzending
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 4. Waterbed thermoscheidingswand
  https://www.silvanowaterbedden.nl/waterbed-thermoscheidingswand" title="
  Waterbed Thermoscheidingswand
  • Geschikt voor een duosysteem

  • Temperatuur blijft perfect gescheiden

  • Vangt deining partner op

  Vanaf 28,95
  Prijs inc. BTW en gratis verzending
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 5. Waterbed Isolatiemat
  https://www.silvanowaterbedden.nl/waterbed-isolatiemat" title="
  Waterbed Isolatiemat
  • Bespaart 20% energiekosten

  • Voorkomt onnodig warmteverlies

  • Goed voor het milieu

  69,-
  Prijs inc. BTW en gratis verzending
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waterbed matras vervangen en een nieuw watermatras kopen?

Goedkoop online een Watermatras kopen? Bestel hier een goedkope vervangende waterzak met gratis verzending en snelle levering. Silvano waterbedmatrassen kopen voor een waterbed van 140x200, 180x200, 200x200, 200x210, 200x200 cm en vele andere afmetingen. Wij bieden waterbedden aan in lengtes van 200 / 210 / 220 cm.

Waarom kiezen voor een Silvano watermatras?

 • Zeer hoogwaardig matras met een optimale vorm.
 • Grote voorraad en daardoor een korte levertijd.
 • Gratis levering aan huis.
 • Geschikt voor alle modellen en merken.
 • Hoge kwaliteit DIN EN 71-3 gecertificeerd vinyl of Mesamoll 2 vinyl.
 • Geproduceerd conform de strenge Europese richtlijnen.

Softside watermatras voor een waterbed met schuimranden

Een softside watermatras is speciaal geschikt voor een softside waterbed. Softside waterbedden zijn voorzien van een zachte schuimrand die aan de binnenzijde schuin afloopt. Bij het bestellen van een softside matras is het belangrijk dat de buitenmaat wordt opgemeten. Dit is dus inclusief de schuimranden! Na uw aankoop versturen wij dan een watermatras met de juiste afmeting.

Hardside watermatras voor een waterbed met harde rand

Hardside waterbedden zijn niet voorzien van een schuimrand. Hierdoor kunt u bij een hardside watermatras wél de werkelijke afmeting van het matras opmeten. Hierbij worden dan de randen aan het ledikant niet meegenomen in de meting. U meet dus de werkelijke afmeting van het matras.

Stabilisatie

Standaard bieden wij onze waterbed matrassen aan met 5 individuele stabilisaties naar keuze. Desgewenst kunnen wij uw watermatras voorzien van nog meer vezellagen (F5 mey 95% demping, F6 met 100% demping, F7 met 110% demping, F8 met 120% demping) zodat een volledige demping wordt verkregen. Optioneel kunt u een lendensteun, Aqua Sense Foam kern of een 3D Fiber kern met 5 zone drukverdeling laten plaatsen in uw watermatras.

Silvano vezellagen worden voorzien van een speciale coating

De vezellagen van de stabilisatielagen van een Silvano watermatras bestaan uit hoogwaardige vezels. Deze worden met 8 speciale bevestigingen met de hand aan elkaar genaaid. Zo voorkomen wij dat de stabilisatie verschuift of loslaat binnen het matras. De stabilisatielagen worden voorzien van een speciale extra coating. Deze coating zorgt ervoor dat de kwaliteit van de vezels behouden blijft en dat er minder luchtbelvorming kan optreden in het water.

Extra service bij het vervangen of plaatsen van uw watermatras

Wij begrijpen dat het leegmaken en vullen van uw watermatras soms lastig is. Daarom bieden wij als extra service demontage en montage van uw matras. Wij kunnen uw oude watermatras leegpompen en demonteren en daarna uw nieuwe watermatras vullen met water en installeren.

Watermatras vullen en ontluchten

Voor slechts € 99,- kunnen onze gespecialiseerde monteurs uw watermatras vullen en ontluchten. Dit kan vaak al binnen 6 werkdagen na uw aankoop. Wij nemen contact met u op voor een montage afspraak.

Het oude watermatras leegpompen en uw nieuwe watermatras vullen

Voor slechts € 149,- kunnen wij uw oude watermatras leegpompen met een speciale pomp en uw nieuwe watermatras vullen met water en ontluchten. Dit kan ook veelal binnen 6 werkdagen. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Veelgestelde vragen over watermatrassen

Gaat u een nieuw watermatras kopen of het bestaande watermatras vervangen? Bekijk hier de meest gestelde vragen over matrassen voor uw waterbed.

Wat is de afmeting van mijn watermatras?

De afmeting wordt bepaald door het type bed. Bij een softside bed met schuimranden meet u de buitenmaat op inclusief te schuimranden. Bij een hardside waterbed zonder schuimranden kunt u gewoon het matras opmeten, exclusief de zijkant van uw ledikant.

Waarom een Silvano waterbed matras kopen?

De waterbeddenspecialisten achter Silvano hebben al ruim 25 jaar ervaring in de productie en verkoop van waterbedden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en vele andere landen. Wij hebben deze kennis en ervaring omgezet in het beste watermatras, die geheel naar uw wensen kan worden samengesteld. Met een Silvano watermatras bent u in het bezit van een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat!

Welke garantie biedt Silvano?

Silvano biedt naast een zeer goede kwaliteit ook een zeer goede garantie op fabricagefouten en lasnaden. Zo geven wij 5 jaar garantie op lasnaden van het watermatras EN71 vinyl en zelfs 10 jaar garantie op lasnaden van het watermatras Messamoll2 vinyl. Bekijk onze uitgebreide garantievoorwaarden voor onze uitstekende garantie! 

Wat is het verschil tussen een mono en een duo watermatras?

Het goedkoopste watermatras is een mono watermatras. Dit is een enkel matras dat geschikt is voor 2 personen. Bij een 2 persoons waterbed met minoeen enkel watermatras kunt u de stabilisatie, comfort en temperatuur daarom niet individueel instellen. Een duo watermatras bestaat uit 2 losse watermatrassen die wél individueel instelbaar zijn. Een duo watermatras biedt bij een tweepersoons-waterbed dus meer comfort ten opzichte van een mono watermatras en is dus de beste keuze voor u.

Wat is een softside watermatras?

Een softside watermatras is speciaal geschikt voor softside waterbedden met een schuimrand. Let er bij het bestellen op dat u deze schuimrand meeneemt in de afmeting van uw bed. Alle schuimranden van waterbedden hebben namelijk een standaard afmeting, waar wij rekening mee houden bij het bepalen van de afmeting. 

Wat is een hardside watermatras?

Een hardside watermatras is speciaal geschikt voor hardside waterbedden. Hardside staat voor een harde rand. Deze waterbedden zijn dus niet voorzien van een schuimrand. Daarom kunt u bij het bestellen gewoon de afmeting van uw watermatras opmeten en deze afmeting bestellen in onze online shop.

Waarom moet ik mijn veiligheidsvoering vervangen?

Het is belangrijk dat de veiligheidsvoering van hetzelfde materiaal is als de watermatras. Zo wordt voorkomen dat het matras beschadigd raakt door contact met de veiligheidsvoering. Wij adviseren daarom altijd om ook een nieuwe veiligheidsvoering te kopen bij uw waterbed matras.

Is het verstandig om mijn waterbedverwarming te vervangen?

Het plaatsen van een watermatras is een hele klus omdat deze leeggepompt moet worden. De levensduur van een van een verwarmingselement ligt tussen de 8 a 10 jaar. Wij adviseren daarom om bij een nieuw watermatras ook de waterbedverwarming te vernieuwen.

Hoe kan ik mijn watermatras na het vullen het beste onderhouden?

Na het vullen van uw nieuwe watermatras adviseren wij om per watermatras een flesje Waterbed Firstfiller aan het water toe te voegen. Dit onderhoudsproduct zorgt voor een bacterievrij waterbed. Bij een tweepersoons waterbed met twee aparte watermatrassen gebruikt u 2 x 500 ml flessen Firstfiller. Daarna voegt u volgens voorschrift Waterbed conditioner toe aan het water in de waterzak. Daarna moet elk half jaar een flesje waterbed conditioner aan het water toegevoegd worden. Zo behoudt u een goede waterkwaliteit en voorkomt u dat het waterbed gaat stinken door overmatige bacteriegroei.