Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
Op voorraad
SKU
thermoscheidingswand

Waterbed Thermoscheidingswand

De waterbed thermowarmtescheidingswand wordt alleen gebruikt bij een duosysteem. De wand wordt tussen de watermatrassen geplaatst, waardoor de temparatuur van beide watermatrassen perfect gescheiden blijft.

Vanaf 28,95
Prijs inc. BTW en gratis verzending
Vanaf 28,95
Prijs inc. BTW en gratis verzending
Geschikt voor een duosysteem
Temperatuur van beide watermatrassen blijft gescheiden
Vangt deining partner op
Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30
WhatsApp ons +31 85 001 3474

De thermoscheidingswand wordt alleen gebruikt bij een duo-systeem. De wand wordt tussen de watermatrassen geplaatst, waardoor de temperatuur van beide watermatrassen perfect gescheiden blijft. Bij Silvano Waterbedden kunt u drie verschillende thermoscheidingswanden bestellen:

Pyramidescheidingswand HR koudschuim

De Pyramidescheidingswand HR koudschuim wordt zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van HR koudschuim en heeft een piramidevorm. Het voordeel van deze scheidingswand is dat het goedkoop is en dat die niet kan schuiven. De warmtescheidingswand heeft daarnaast nog een extra comfortfunctie. Als u of uw partner zich omdraait, vangt de scheidingswand door de speciale piramidevorm de deining op en geeft dit niet door aan het andere watermatras. Hierdoor is voor beide partners een nog betere nachtrust gegarandeerd. Een nadeel van de pyramidescheidingswand is dat het niet te reinigen is.

Pyramidescheidingswand HR koudschuim kopen

Thermoscheidingswand vinyl mesamoll 2

De Thermoscheidingswand vinyl mesamoll 2 is een scheidingswand gemaakt van mesamoll 2 vinyl met een rechte vorm. Dit is een soort van mat die als het ware tussen de watermatrassen in ligt. Het voordeel van dit type scheidingswand is dat u het niet voelt zitten en het is makkelijker te reinigen (met een vinylreiniger). De thermoscheidingswand van vinyl mesamoll 2 houdt net als de pyramidescheidingswand de temperatuur gescheiden, maar niet de deining. Een ander nadeel van dit type thermoscheidingswand is dat het vinyl naar boven kan schuiven.

Thermoscheidingswand vinyl mesamoll 2 kopen

Thermoscheidingswand textiel

Deze thermoscheidingswand wordt gemaakt van textiel. Deze scheidingswand ziet er exact hetzelfde uit als een tijk, maar dan in een smalle strook die tussen de twee watermatrassen geplaatst kan worden. Deze scheidingswand is wasbaar op 60 graden en houdt de temperatuur perfect gescheiden. Dit type scheidingswand kan echter net als bij de scheidingswand van vinyl een beetje naar boven schuiven en vangt de deining van uw partner niet op.

Thermoscheidingswand textiel kopen

Geen gerelateerde blogs

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterbed Thermoscheidingswand
Uw waardering