Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
Op voorraad
SKU
isolatiemat

Waterbed Isolatiemat

Bespaar tot wel 20% energiekosten met behulp van deze waterbed isolatiemat! Het is een eenmalige investering, maar op de lange termijn bespaart het u ontzettend veel geld. Naast dat een waterbed isolatiemat gunstig is voor uw portemonnee, draagt het bij aan een beter milieu.

69,-
Prijs inc. BTW en gratis verzending
69,-
Prijs inc. BTW en gratis verzending
Bespaart 20% energiekosten
Voorkomt onnodig warmteverlies
Goed voor het milieu
Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30
WhatsApp ons +31 85 001 3474

Vindt u dat uw waterbed te veel stroom verbruikt? Dan kunt u het beste een waterbed isolatiemat kopen! Een waterbed verliest geen warmte aan de zij- en bovenkant, aangezien dit geïsoleerd wordt door de schuimranden en waterbed tijk. Maar helaas gaat er veel warmte verloren aan de onderkant. Door een waterbed isolatiemat onder uw watermatras en waterbedverwarming te leggen, wordt dit probleem verholpen. De warmte kan nu niet meer aan de onderkant verloren gaan. De isolatiemat bespaart u tot wel 20% energie. Het is een eenmalige investering, maar op de lange termijn bespaart het u ontzettend veel geld. Naast dat een waterbed isolatiemat gunstig is voor uw portemonnee, draagt het bij aan een beter milieu.

Hoe werkt een waterbed isolatiemat?

Een isolatiemat wordt gemaakt van schuim in combinatie met een aluminium laag. De aluminium laag is reflecterend, waardoor de warmte terugkeert naar het watermatras. Hierdoor wordt onnodig warmteverlies aan de onderkant voorkomen.

Let op: een isolatiemat is alleen geschikt voor een softside waterbed. Houd er rekening mee dat de isolatiemat in werkelijkheid altijd 32cm in de breedte en lengte kleiner is door de schuimranden.

Gebruiksaanwijzing

Heeft u een nieuw waterbed gekocht? Dan is het plaatsen van een waterbed isolatiemat simpel! Bouw de ombouw van uw waterbed op. Plaats vervolgens de isolatiemat. Op de isolatiemat komt de waterbedverwarming en daarop het watermatras.

Heeft u momenteel al een waterbed en wil u een losse isolatiemat toevoegen? Dan moet u allereerst het watermatras leegpompen. Meer informatie over het leegpompen van uw watermatras nodig? Lees het hier in onze blog ''Hoe moet ik een waterbed leegmaken of leegpompen?''. Vervolgens verwijdert u het watermatras en de waterbedverwarming. Nu kunt u de isolatiemat plaatsen. Daar bovenop legt u de waterbedverwarming en nu kunt u het watermatras weer vullen.

Waarom een waterbed isolatiemat kopen?

Silvano Waterbedden adviseert om onderstaande redenen altijd om gebruik te maken van een waterbed isolatiemat:

  • Voorkomt onnodig warmteverlies
  • Beter voor het milieu
  • Bespaart tot wel 20% op uw energiekosten
  • Geschikt voor alle waterbed merken

Gerelateerde Berichten

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterbed Isolatiemat
Uw waardering