Welke betaalmogelijkheden heb ik bij Silvano?

Bij Silvano Waterbedden heeft u de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:

Betalen met iDEAL 

U hebt ook de mogelijkheid om per iDEAL te betalen. Dit verloopt via een aantal stappen:

  1. Wanneer u gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank en Van Lanschot, dan kunt u gebruik maken van iDEAL.
  2. U legt uw bestelling in uw winkelwagen. Vervolgens kunt u kiezen bij betaalwijzen om te betalen met iDEAL.
  3. U wordt doorgeleid naar uw eigen internet bankieren omgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling.
  4. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, Silvano krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
  5. LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden! Vervolgens kunnen wij beginnen met uw bestelling te verwerken.

Terug naar boven

Betalen met Paypal

Bij PayPal kunt u direct afrekenen met uw betaalrekening of creditcard. Waar u bij iDEAL tijdens het betaalproces direct wordt doorgestuurd naar uw bank, maakt u bij PayPal gebruik van een account dat fungeert als een soort portemonnee.

Terug naar boven

Betalen met Creditcard

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express. Wanneer uw zending onze opslag verlaat zal het bedrag van uw creditcard worden gecrediteerd. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op uw creditcardrekening. Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Silvano Waterbedden veilig.

Terug naar boven

Betalen onder Rembours

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. Silvano berekent hiervoor € 20,00 extra rembours kosten. Rembours is alleen mogelijk met een montage of bij een aankoopbedrag van minimaal € 1000

Terug naar boven

Betalen met pin / creditcard bij onze monteurs

Hebt u geen contant geld in huis en kunt u niet online betalen? Geen probleem! Kies tijdens het afrekenen voor 'Pin' en klik vervolgens op 'Bestelling plaatsen'. De monteur neemt vervolgens een mobiele betaalautomaat mee waarmee u het totaalbedrag bij aflevering aan de deur kunt pinnen. Wij accepteren alle pinpassen en creditcards. Silvano Waterbedden berekent hiervoor 2% toeslag. Pinnen bij onze monteurs is alleen mogelijk met een montage en bij een aankoopbedrag van minimaal € 1000,-

Terug naar boven

Betalen met bankoverboeking

Indien u ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het sturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens. Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Neemt u alstublieft in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden. Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 9 dagen) voor u gereserveerd. Let op: Indien u geen bevestiging heeft ontvangen wordt u geadviseerd uw spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen.

Terug naar boven

Klarna: Veilig Achteraf betalen

U kunt kiezen om uw bestelling achteraf te betalen. Hierbij ontvangt u eerst uw bestelling, waarna u de factuur binnen 14 dagen dient te voldoen aan Klarna. Wij werken samen met Klarna, om achteraf betaling mogelijk te maken. Als u kiest voor achteraf betaling, krijgt u een factuur van Klarna. 

Terug naar boven

Klarna Betaal Direct

Als u zeker bent van w aankoop kunt u ook gewoon direct betalen met Klarna. Klarna Betaal Direct is een flexibele betaalmethode waarbij u kunt kiezen uit overschrijving of een machtiging. Is het product binnen en voldoet het niet helemaal aan de verwachtingen? De Klarna kopersbescherming laat u niet in de steek.

Terug naar boven

Klarna Betaal in 3 Termijnen

Bij Klarna betaal in 3 termijnen is het mogelijk om in 3 gelijke delen uw bestelling te betalen. De betalingen worden iedere 30 dagen automatisch afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. 

Terug naar boven

Betalen met Bancontact/MisterCash

Als u een Bancontact/MisterCash kaart heeft en over een digipass of kaartlezer van uw bank beschikt, dan kunt u uw aankopen op onze site vereffenen door uw kaartnummer en de vervaldatum van de kaart te vermelden. U zal tijdens het betaalproces worden doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank voor het afronden van de bestelling. Als u een bestelling via Bancontact/MisterCash betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging.

Terug naar boven

Creditclick: betalen in termijnen

CreditClick is een nieuwe manier van betalen voor uw online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij u past. Dit kan in termijnen tot zelfs 48 maanden. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt. Het is te gebruiken in Nederland voor bedragen tussen €150,- en €5500,-. Wilt u meer informatie over Creditclick? Bezoek dan: www.creditclick.com

Terug naar boven

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaalt u uw aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaalt u het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koopt u binnen uw budget uw favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 5000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wilt u meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als u kiest voor in3 betaalt u het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van uw bestelling betaalt u het eerste deel via iDeal en wordt uw aankoop verzonden. 30 dagen later betaalt u het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoeft u geen grote uitgave in één keer te doen. U ontvangt een e-mail zodra u een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
  2. 1e betaling & verzending: u doet direct de eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  3. 2e & 3e betaling:Binnen 30 dagen doet u de tweede betaling en binnen 60 dagen doet u de derde betaling.

Terug naar boven