Dekbedden

Het beste dekbed kopen voor uw waterbed? Dan moet u bij Silvano Waterbedden zijn! Hoewel u gaat voor optimale kwaliteit, wilt u hier natuurlijk liever niet te veel voor betalen. Ook dan kunt u het beste gaan voor het bedtextiel van Silvano Waterbedden. Bij ons uw dekbed kopen betekent dat u de beste kwaliteit krijgt voor de scherpste prijs. Bij Silvano Waterbedden kunt u kiezen uit verschillende type dekbedden zoals zomer dekbedden, winter dekbedden en 4-seizoenen dekbedden. Ook heeft u de keuze uit alle gangbare afmetingen en diverse materialen. Elk materiaal heeft namelijk zo zijn voor- en nadelen. Indien u last heeft van een allergie kunt u het beste voor een synthetisch dekbed gaan. Wil u een dekbed met uitstekende warmte- en vochtregulerende eigenschappen? Kies dan voor een heerlijk donzen dekbed. Bekijk direct de mogelijkheden en geniet van onze fantastische producten!

Filteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 4-seizoenen dekbed synthetisch
  https://www.silvanowaterbedden.nl/4-seizoenen-dekbed-synthetisch" title="
  4-seizoenen dekbed synthetisch
  • 4-seizoenen dekbed
  • Antibacterieel, anti huismijt en anti schimmel
  • Wasbaar
  Vanaf 129
  Prijs incl. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 2. 4-seizoenen dekbed dons
  https://www.silvanowaterbedden.nl/4-seizoenen-dekbed-dons" title="
  4-seizoenen dekbed dons
  • 4-seizoenen dekbed
  • Voelt zeer zacht
  • Vochtregulerend
  Vanaf 199
  Prijs incl. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 3. Dekbed Thermocool
  https://www.silvanowaterbedden.nl/dekbed-thermocool" title="
  Dekbed Thermocool
  • Temperatuur regulerend dekbed
  • Warme en koele zijde
  • Vochtregulerend
  Vanaf 149
  Prijs incl. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 4. 4-seizoenen microvezel dekbed
  https://www.silvanowaterbedden.nl/4-seizoenen-microvezel-dekbed" title="
  4-seizoenen microvezel dekbed
  • Voordelig dekbed
  • Microvezel
  • Antiallergisch
  Vanaf 49.95
  Prijs incl. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 5. Dekbed all season microvezel
  https://www.silvanowaterbedden.nl/dekbed-all-season-microvezel" title="
  Dekbed all season microvezel
  • Voordelig dekbed
  • All Season dekbed
  • Antiallergisch
  Vanaf 39.95
  Prijs incl. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 6. Zomer dekbed microvezel
  https://www.silvanowaterbedden.nl/zomer-dekbed-microvezel" title="
  Zomer dekbed microvezel
  • Zomer dekbed
  • Microvezel
  • Antiallergisch
  Vanaf 29.95
  Prijs incl. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welk materiaal dekbed?

Welk materiaal dekbed moet ik kopen? Die vraag wordt vaak gesteld. Welk materiaal voor u geschikt is hangt voornamelijk af van persoonlijke voorkeuren. Bij Silvano Waterbedden vindt u synthetische dekbedden en donzen dekbedden.

Donzen dekbed

Een donzen dekbed wordt gemaakt van dons of eventueel een combinatie van dons en veren. Een luxe donzen dekbed heeft een hoger percentage dons en een kleiner percentage veren. Bij een goedkoop donzen dekbed is dit juist andersom. Het bevat dan weinig dons en veel veren. Het wordt dus gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Een goed donzen dekbed is ook altijd in blokken gestikt. Op deze manier gaat de dons minder verschuiven. Ook is het bij dit type dekbed belangrijk dat de tijk gemaakt wordt van sterk materiaal, waarbij het niet mogelijk is dat de veren niet naar buiten kunnen. Bij een donzen dekbed profiteert u van goede warmte- en vochtregulerende eigenschappen. Dit type dekbed houdt dus goed warmte vast en neemt snel vocht op. Een andere eigenschap van dit type dekbed is dat het zeer licht is.

Synthetisch dekbed

Een synthetisch dekbed bevat geen natuurlijke materialen. Het bestaat vaak uit microvezel of uit een holle vezel. Dit type dekbed kan het beste gekozen worden indien u last hebt van een allergie zoals huisstofmijt bijvoorbeeld. Dit type dekbed is ook wasbaar. Door de wasbare eigenschappen is het uitermate geschikt voor mensen met incontinentie. Een ander groot voordeel van een synthetisch dekbed is dat het vaak gunstig geprijsd is. Een andere eigenschap van dit type dekbed is dat het relatief warm is. Een voordeel voor de koukleumen onder ons, maar een nadeel voor mensen die het snel warm hebben.

Welk type dekbed?

Bij Silvano Waterbedden kunt u verschillende typen dekbedden kopen. Of u nu een zomer, winter of 4-seizoenen dekbed wil, bij Silvano Waterbedden bent u aan het juiste adres!

4-seizoenen dekbed

4-seizoenen dekbed kopen? Dan bent u bij Silvano Waterbedden aan het juiste adres. In de winter stelt u andere eisen aan uw dekbed dan in de zomer. De beste oplossing voor alle seizoenen? Een 4-seizoenen dekbed kopen bij Silvano Waterbedden. Daarmee haalt u een kwaliteitsproduct in huis, waar u het hele jaar door plezier van hebt. Het dekbed bestaat uit twee onderdelen, die samen en afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. U heeft dus een zomer deel en een herfst/lente deel. Door deze twee delen aan elkaar te bevestigen d.m.v. drukknopen heeft u een winterdeel. Zo profiteert u elk seizoen van optimaal comfort. Een 4-seizoenen dekbed kopen bij Silvano Waterbedden is eenvoudig; maak uw keuze en plaats direct uw bestelling. Kies o.a. uit een 4-seizoenen microvezel dekbed, 4-seizoenen synthetisch dekbed en een 4-seizoenen donzen dekbed.

Zomer dekbed

Een zomer dekbed is een dun dekbed (vaak slechts enkele centimeters dik) dat veelal gebruikt wordt in de zomermaanden. De zomer dekbedden uit de Silvano Waterbedden collectie ventileren goed, nemen goed vocht op en zijn ademend. Door deze eigenschappen zal het tijdens de zomermaanden lekker koel zijn onder uw dekbed.

Winter dekbed

Een winter dekbed is een dik dekbed dat veelal gebruikt wordt in de wintermaanden. Tijdens de koude wintermaanden wilt u immers een dekbed dat lekker warm is. De winter dekbedden uit het Silvano Waterbedden assortiment hebben een goede isolerende werking.

Welke maat dekbed?

Bij Silvano Waterbedden kunt u dekbedden bestellen in verschillende afmetingen. Kies uit een dekbed 140x220 cm, een dekbed 200x220 cm of een dekbed 240x220 cm. Het is voor sommige mensen echter nog lastig om de juiste maat dekbed te kiezen. Het dekbed moet namelijk niet dezelfde maatvoering hebben als uw watermatras. Daarom hebben wij voor u onderstaande vragen opgesteld zodat u gemakkelijk de juiste maat kan vinden:

Welke maat dekbed bij bed 90x200 cm?

Over het algemeen hanteren wij dat het dekbed zo’n 20 tot 60 cm breder moet zijn dan het waterbed. Voor een eenpersoons waterbed van 90x200 cm adviseren wij daarom om een dekbed van 140x220 cm te kopen. Wat betreft de lengte maat houden wij standaard 220 cm aan. Zodoende zijn onze dekbedden geschikt voor alle lengtes van een bed.

Welke maat dekbed bij bed 120x200 cm?

Bij een waterbed 120x200 cm adviseren wij om een dekbed van 140x220 cm te kopen. Wil u liever dat het dekbed verder over de zijkanten hangt? Dan kunt u optioneel ook voor een dekbed 200x220 cm gaan.

Welke maat dekbed bij bed 140x200 cm?

Heeft u een waterbed of bed van 140x200 cm? Dan adviseren wij een dekbed van 200x220 cm.

Welke maat dekbed bij bed 160x200 cm?

Bij een waterbed 160x200 cm adviseren wij om een dekbed 200x220 cm te bestellen. U kunt er eventueel ook voor kiezen om twee dekbedden van 140x220 cm te bestellen. Op deze manier heeft u en uw partner ieder een eigen dekbed.

Welke maat dekbed bij bed 180x200 cm?

Indien u een waterbed in de afmeting 180x200 heeft kunt u het beste een dekbed van 240x220 cm aanschaffen. Bent u samen met een partner en heeft u liever een eigen dekbed? Kies dan voor twee dekbedden van 140x220 cm.

Welke maat dekbed bij bed 200x200?

Indien u een waterbed heeft van 200x200 cm adviseren wij een dekbed van 240x220 cm. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om twee dekbedden van 140x220 cm te bestellen. Dan heeft u en uw partner ieder een eigen dekbed.