Hoeslakens

Jersey hoeslaken voor uw waterbed kopen? Dan bent u bij Silvano Waterbedden aan het juiste adres! Silvano Waterbedden biedt verschillende soorten jersey waterbed hoeslakens aan. Of u nou een goedkoop waterbed hoeslaken of hotelkwaliteit hoeslaken hoeslaken zoekt, bij Silvano Waterbedden vindt u het allemaal. Door het brede kleurenpalet zit er altijd wel een hoeslaken bij die past bij uw slaapkamerinterieur. Ook vormt de afmeting van uw waterbed geen probleem. Het assortiment bestaat namelijk uit eenpersoons en tweepersoons waterbed hoeslakens in alle gangbare maten. Bekijk hier al onze hoeslakens die wij aanbieden tegen een scherpe prijs!

Filteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Waterbed hoeslaken 160 gr/m2 Cillows
  https://www.silvanowaterbedden.nl/waterbed-hoeslaken-160-gr-m2-cillows" title="
  Waterbed hoeslaken 160 gr/m2 Cillows
  • Jersey hoeslaken
  • Geschikt voor matrassen van 20 t/m 25 cm hoog
  • Hoogwaardige kwaliteit van 160 gr/m2
  Vanaf 30,95
  Prijs inc. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
 2. Waterbed hoeslaken 190 gr/m2 Cillows
  https://www.silvanowaterbedden.nl/waterbed-hoeslaken-190-gr-m2-cillows" title="
  Waterbed hoeslaken 190 gr/m2 Cillows
  Waardering:
  100%
  • Jersey hoeslaken
  • Geschikt voor matrassen van 20 t/m 35 cm hoog
  • De beste kwaliteit van 190 gr/m2
  Vanaf 37,95
  Prijs inc. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
  Meer informatie Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een hoeslaken?

Een hoeslaken plaatst u over de molton en het watermatras heen. Een hoeslaken zorgt ervoor dat u comfortabel ligt en het vangt al een gedeelte van het vocht op dat u verliest in de nacht.

Wat is een jersey hoeslaken?

Jersey hoeslakens zijn gemaakt met een speciale weeftechniek waardoor het rekbaar wordt. Door de rekbaarheid en het elastiek rondom heeft een jersey hoeslaken een perfecte pasvorm. Doordat de hoeslakens rekbaar zijn, kunnen de hoeslakens over meerdere afmetingen bedden heen. Zo is een jersey hoeslaken in de afmeting 140x200 cm ook geschikt voor een waterbed van 160x220 cm. Een jersey hoeslaken is lekker zacht en warm in de zomer. Een nadeel is echter dat het relatief warm kan aanvoelen in de zomer.

Zijn onze hoeslakens geschikt voor een waterbed?

Het antwoord is ja! Silvano Waterbedden biedt meerdere waterbed hoeslakens aan. Houd er wel rekening mee dat niet elk waterbed hoeslaken dezelfde hoekhoogte heeft. Zo zijn de waterbed hoeslakens van 130 gr en 160 gr geschikt voor watermatrassen van 20 t/m 25 cm hoog. De waterbed hoeslakens 190 gr zijn geschikt voor watermatrassen van 20 t/m 35 cm hoog. Onze hoeslakens zijn echter ook geschikt voor ‘normale’ matrassen.

Wat zijn de beste hoeslakens?

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit hoeslakens voor uw waterbed? Dan adviseert Silvano Waterbedden om het waterbed hoeslaken 190 gr/m2 van Cillows te kopen. Deze hotelkwaliteit hoeslakens hebben een kwaliteitsklasse van 190 gram per vierkante meter. Door deze hoge kwaliteit kan het hoeslaken regelmatig gewassen worden, blijft de kleur behouden en profiteert u van een lange levensduur. Maar niet alleen daarom zijn dit de beste hoeslakens, ook is er rekening gehouden met het milieu. De waterbed hoeslakens zijn namelijk milieuvriendelijk gekleurd (net als alle andere hoeslakens uit ons assortiment).

Welke maat hoeslaken kopen?

Bij Silvano Waterbedden kunt u alle gangbare afmetingen waterbed hoeslakens bestellen. Onze hoeslakens zijn namelijk verkrijgbaar in de afmetingen 90x200 cm tot en met 200x220 cm. Alleen de 130 grams hoeslakens zijn een uitzondering. Deze zijn niet leverbaar in alle lengte maten.

Maat hoeslaken eenpersoons waterbed

Zoekt u een hoeslaken voor een eenpersoonsbed of waterbed? Kies dan voor de afmetingen 90x200 cm tot en met 100x220 cm.

Maat hoeslaken tweepersoons waterbed

Heeft u een tweepersoons bed of waterbed? Kies dan voor de afmetingen 140x200 cm t/m 200x220 cm.

Welke kleur hoeslaken bestellen?

Welke kleur hoeslaken u bestelt, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Wilt u een donkere kleur waterbed hoeslaken kopen? Kies dan bijvoorbeeld voor royal blauwe, donker grijze, of zwarte hoeslaken. Gaat u liever voor een licht kleur waterbed hoeslaken? Dan kunt u gaan voor een licht blauwe, grijze of witte hoeslaken. Onze waterbed hoeslakens 130 gr/m2 zijn verkrijgbaar in 7 kleuren, de 160 gr/m2 in 20 kleuren en de 190 gr/m2 in 15 kleuren. Op deze manier zit er altijd wel een hoeslaken bij die past bij uw waterbed en slaapkamerinterieur.

Hoeslaken wassen

Op onze klantenservice afdeling ontvangen wij regelmatig vragen m.b.t. het wassen van onze hoeslakens. Daarom gaan we onderstaande vragen voor u behandelen.

Moet ik mijn hoeslaken wassen voor het eerste gebruik?

Silvano Waterbedden raadt altijd aan om hoeslakens eerst in de was te doen. Op deze manier kan de kleur goed hechten en voorkomt u dat het hoeslaken snel vaal wordt. Daarnaast zal het hoeslaken door het wassen beter vocht opnemen en heerlijk ruiken!

Kan ik mijn hoeslaken wassen op 60 graden?

Ja, de hoeslakens van het merk Cillows mogen gewassen worden tot 60 graden. Dit geldt echter niet voor alle hoeslakens op de markt! Lees dus altijd eerst de wasvoorschriften.

Kan een hoeslaken in de droger?

De hoeslakens uit het Silvano Waterbedden assortiment kunnen op lage temperatuur in de droger. Daarna hoeft u de hoeslakens niet te strijken, aangezien de Cillows hoeslakens kreukvrij zijn.