Waterbed configureren met de online waterbed configurator

Waterbed configureren met de online waterbed configurator

Met de online waterbed configurator van Silvano kunt u online uw waterbed configureren. Uniek is dat u kunt kiezen uit 8 verschillende slaapsystemen. Met behulp van de online configurator kunt u deze geheel naar uw wensen en smaak aanpassen tot uw eigen waterbed op maat. Kies zelf de kleur, materialen, afwerking en luxe die u wenst. Alle waterbedden worden geleverd inclusief gratis bezorging en montage aan huis!

Kies het waterbed dat bij u past

De eerste stap is het selecteren van uw bed. Bij Silvano kunt u kiezen uit 8 slaapsystemen.

1. Waterbed Plus+

Waterbed Plus+ is een softside waterbed met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. De foamranden zijn veerkrachtig en comfortabel. De onderbouw is leverbaar in 6 verschillende kleuren. Het bed kan uitstekend vrijstaand geplaatst worden.

2. Waterbed Silvano Inside

Een waterbed in een bestaand bed plaatsen? Het Silvano inbouw waterbed kan in een bestaande ledikant geplaatst worden. Dit bed heeft gedeelde foamranden. Het onderste deel zakt in het onderste deel van uw ledikant. Het bovenste deel steekt boven de ledikant uit. U kunt uw bedtextiel makkelijk tussen de foamraden instoppen.

3. Waterbed Silvano Split

Een waterbed met split systeem biedt luxe en comfort. U kunt uw beddengoed eenvoudig instoppen tussen de gedeelte foamranden. De bedrand kan in diverse kleuren bekleding uitgevoerd worden. Hierdoor ademt het bed echt luxe uit. Ook deze onderbouw wordt uitgevoerd in 6 verschillende kleuren.

4. Waterbed Boxspring

Een boxspring waterbed combineert een waterbed met het uiterlijk van een boxspring bed. Met standaard de keuze uit 21 kleuren. Tevens kunt u kiezen uit 12 verschillende bedpoten. De standaard uitvoering is voorzien van eiken bedpoten. Configureer dit bed geheel naar uw wensen!

5. Waterbed boxspring split

Het boxspring waterbed split is eigenlijk hetzelfde als de waterbed boxspring, alleen beschikt de split variant over een softside splitrand. Het voordeel van een waterbed met splitranden is dat het zeer eenvoudig op te maken is.

6. Lichtgewicht waterbed

Van een gewoon bed een waterbed maken? Dat kan met dit lichtgewicht waterbed matras. U kunt dit lichtgewicht watermatras op uw lattenbodem plaatsen voor een echte waterbed ervaring.

7. Waterbed Superia

Dit mooie waterbed beschikt over de looks van een luxe ledikant en combineert dit met de voordelen van een waterbed. Stel het design volledig naar eigen wens samen in de waterbed configurator. Dus wilt u een waterbed ledikant kopen? Kies dan voor het waterbed Superia!

8. Waterbed Frame

Op zoek naar een waterbed met een industriële look? Dan is het waterbed Frame echt wat voor jou! De industriële look van dit waterbed wordt verkregen door het metalen frame die verkrijgbaar is in diverse kleuren.

Waterbed configurator, waterbed zelf samenstellen
Waterbed configurator

Opties en upgrades

Silvano waterbedden zijn standaard zeer goed uitgerust. De vanaf prijs geldt voor de afmeting 90x200 cm. Naast de standaard uitvoering kunt u ook kiezen voor diverse upgrades.

Afmetingen

Wanneer u kiest voor een andere afmeting dan geldt er een meerprijs. Houd bij een waterbed altijd rekening met 14 cm. minder bedlengte en bedbreedte door de softside bedrand.

Stabilisaties

In de waterbed configurator kunt u standaard kiezen uit 5 verschillende stabilisatie opties: gewone stabilisatie F0 t/m F8, 3D Fiber met 5 zone drukverdeling, een lumbar/lendensteun voor uw heupen, calipore en openkernstructuur.

Afmetingen

De standaard afmeting is 90x200 cm. Wij bieden onze bedden echter in nog veel meer afmetingen aan. Veel klanten zoeken naar een waterbed met een afmeting van 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 of 200x200. Hierbij wordt echter vaak uitgegaan van een afmeting voor een standaard bed. De softside schuimrand ‘kost’ echter 14 cm. effectieve slaapruimte. Daarom moet u bij een waterbed altijd kiezen voor een groter bed zoals 90x210, 160x210, 160x220, 180x210, 180x220, 200x210 of 200x220 cm.

Waterbedverwarming

Standaard voorzien wij het nieuwe waterbed met een calesco basis waterbedverwarming. Optioneel kunt u kiezen voor de meer uitgebreide Calesco Classic waterbedverwarming met afkoppelbare thermostaat. Ook bieden wij een analoog of digitaal carbon waterbedverwarming systeem aan.

Softside split systeem

Waterbed Silvano Split is standaard voorzien van een schuimrand split systeem. Het boxspring waterbed is optioneel leverbaar met een split schuimrand. De bedrand wordt hierdoor in aanzicht ‘driedelig’. Door deze extra rand kunt u uw beddengoed makkelijk instoppen. Ook wordt het instappen en uitstappen vergemakkelijkt. De splitomranding is leverbaar in verschillende lederlook en stof kleuren.

Mono of duo waterbed

Wanneer u een waterbed gaat kopen dan kunt u bij het watermatras kiezen voor een mono (1 matras) of duo watermatras (2 losse matrassen). Een mono watermatras is relatief goedkoop. Een duo watermeter matras kent de volgende voordelen:

  • Temperatuur individueel instelbaar
  • De Stabilisatie is individueel per matras instelbaar
  • Minder last van beweging van uw partner. Door de thermo-scheidingswand zijn het echt 2 losse systemen.

Vanaf een bed afmeting van 160x200 cm adviseren wij altijd om te kiezen voor een duo watermatras.

Waterbed softside schuimranden

Softside schuimranden worden standaard geleverd in RG40 schuimkwaliteit. Optioneel kunnen wij de softside rand aan de bovenzijde voorzien van traagschuim. De laatste optie een LLF schuimrand. Deze rand voegt 10 cm slaapoppervlak toe aan in de lengterichting van uw bed. Hiermee kunt u met een relatief klein waterbed een langer ligvlak krijgen.

Waterbed vinyl

Standaard worden onze watermatrassen uitgevoerd in DIN EN 71-3 gecertificeerd premium vinyl. Optioneel kunt u kiezen voor Mesamoll 2 vinyl. Dit extra dikke vinyl is speciaal geschikt voor waterbedden.

Waterbed matrastijk

Standaard wordt uw waterbed geleverd met een goede kwaliteit tijk. Desgewenst kunnen wij voor een meerprijs een Tencel tijk of een Silvertouch tijk leveren. Tevens kunt u een extra tijk bestellen die bij uw waterbed past. U kunt de boventijk dan makkelijk uitwassen en er is altijd een extra reserve tijk.

Waterbed topliner

Een Silvano waterbed kan optioneel voorzien worden van een topliner. Een topliner beschermt het watermatras. Het watermatras kan bij gebruik van een topliner minder vaak gereinigd worden met vinyl cleaner.

Waterbed topper

Wist u dat u uw waterbed ook kunt voorzien van een topper? Wij bieden voor onze bedden een aanritsbare koudschuim topper en traagschuim topper aan. Door de rits blijft het topper matras stabiel liggen op uw bed.

Hoofdbord

Bij diverse Silvano bedden kunt u optioneel kiezen voor een hoofdbord. Wij leveren deze hoofdborden met diverse motieven. Ook kunt u kiezen voor een extra breed hoofdbord.

Nachttafel set

Aan weerszijden van uw bed kunt u nachttafels plaatsen. Deze zijn te bestellen in 21 stijlvolle kleuren. Een nachttafel is ideaal om uw wekker op te plaatsen.

Bedverlichting

Kies voor luxe LED-bedverlichting! Deze instapverlichting en uitstapverlichting voor uw bed is ook voorzien van een speciale licht en bewegingssensor sensor. Het systeem treed alleen in werking wanneer het donker is op uw slaapkamer.

Waterbed hoeslakens

Optioneel bieden wij hoge kwaliteit waterbed hoeslakens aan in diverse kleuren. Bij aankoop van meerdere hoeslakens krijgt u korting. Tevens kunnen wij uw waterbed compleet maken met een 4-seizoenen dekbed en hoofdkussen.

Waterbed onderhoud

Optioneel bieden wij een waterslangen set aan en een ligcomfort pomp. Gebruik nooit een tuinslang omdat algen en bacteriën zich aan de wand kunnen hechten. Wij leveren alle waterbedden inclusief een gratis onderhoudspakket bestaande uit waterbed conditioner (125 ml), waterbed cleaner (125 ml), een ontluchtingspompje en een reparatieset.

Zelf uw waterbed samenstellen met de Silvano waterbed configurator?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij aanbieden? U kunt zelf uw waterbed configureren met de waterbed configurator. Kies het gewenste waterbed en stel zelf uw droombed samen. U ziet in de configurator gelijk wat uw nieuwe waterbed uiteindelijk gaat kosten!

Heeft uw vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via de chat, telefoon of e-mail.