Levertijd: Binnen 2 - 3 weken inclusief gratis bezorging
Op voorraad
SKU
silvano-plus

Waterbed Plus+

Waterbed Plus+
Inclusief BTW
Maak je keuze
Maak je keuze
Maak je keuze
Maak je keuze
Maak je keuze
Maak je keuze
Maak je keuze
Maak je keuze
Maak je keuze
Waardering:
100 % of 100

Het Plus waterbed is het basismodel uit onze collectie en heeft het uiterlijk van het klassieke softside waterbed. Het waterbed wordt volledig vrijstaand geplaatst. Dit is mogelijk door de hoogwaardige en duurzame materialen welke voor dit bed gebruikt worden. De foamranden welke uit een stuk bestaan, zijn veerkrachtig waardoor het zitten op de rand comfortabel is.

Vanaf 599,-
599
Prijs inc. BTW en gratis verzending
Verkrijgbaar met 6 opberglades
Keuze uit 3 instaphoogtes
Keuze uit 6 verschillende houtfronten
Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30
Whatsapp ons +31 85 001 3474

Waterbed Plus+

Het beste Softside waterbed voor individueel slaapcomfort.

Bent u op zoek naar gebruiksgemak, een fijn slaapcomfort en een mooi design? Dan bent u bij het waterbed Plus+ aan het juiste adres! Het Plus+ waterbed is het basismodel uit onze collectie en heeft het uiterlijk van het klassieke softside waterbed. Het Plus waterbed wordt volledig vrijstaand geplaatst. Dit is mogelijk door de hoogwaardige en duurzame materialen welke voor dit waterbed gebruikt worden. De schuimranden welke uit een stuk bestaan, zijn veerkrachtig waardoor het zitten op de rand comfortabel is. Daarnaast maken deze schuimranden het opmaken van uw waterbed makkelijker! Het design en slaapcomfort is bij dit waterbed volledig naar uw eigen wens samen te stellen. Kies uit diverse houtfronten, hoofd- en voetborden, onderbouwen, stabilisaties en nog veel meer. Op deze manier zit er altijd wel een design en slaapcomfort bij die aansluit bij uw persoonlijke wensen!

Gratis waterbed montage

Gratis waterbed montage

Het waterbed wordt compleet geleverd met onderbouw, watermatras, schuimranden, matrastijk en verwarming. In onderstaande tabel kunt u zien welke opties standaard zijn inbegrepen en welke opties optioneel zijn. Daarnaast kunt u door te klikken op één van de bovenstaande tabs meer informatie krijgen m.b.t. het vinyl, de stabilisaties, de verwarming, de onderbouw, de matrastijk, het design en de bezorging en (de)montage.

Standaard inbegrepen

opties

Hoge kwaliteit premium vinyl DIN EN 71-3 gecertificeerd Speciale gezondheidsvriendelijke vinylkwaliteit MESAMOLL 2 van LANXESS
Veiligheidsvoering van vinyl DIN EN 71-3 gecertificeerd Veiligheidsvoering van MESAMOLL 2 van LANXESS
Watermatras monosysteem Watermatras duosysteem
  Pyramidescheidingswand HR Schuim
  Thermoscheidingswand Vinyl
  Thermoscheidingswand Textiel
Standaard onderbouw (keuze uit 6 kleuren) Onderbouw met 6 opberglades (keuze uit 2 kleuren)
Instaphoogte 50 cm Instaphoogte 55 cm of 60 cm
Exclusieve Comfort (vulling 300 g/m2) wasbare matrastijk Matrastijk Tencel (vulling 550 g/m2), Matrastijk Silvertouch (vulling 550 g/m2)
Matrastijk is in het midden deelbaar (v.a. 160 cm breedte) Extra boventijk en Topliner
Eenvoudig te reinigen lederlookborder  
Matrastijk uitwisselbaar door speciale Opti® rits  
  Extra HR of Visco topper voor meer comfort en ondersteuning
Keuze uit 5 verschillende stabilisaties Extra vezellagen voor volledige demping (F5, F6, F7, F8)
  Aqua Sense Foam kern (openstructuurkern)
  3D Fiber met 5 zone drukverdeling
  Lendensteun
  Calipore
Comfortabele foamranden met een stevigheid van RG40 Softside soft-instap met een extra luxe traagschuim viscolaag
  LLF smalle foamranden t.b.v. langer ligvlak
Calesco Basis waterbedverwarming Calesco Classic verwarming, Carbon Classic analoog of Carbon IQ digitaal
  Isolatiemat (bespaar 20% energie kosten)
  Keuze uit 9 verschillende hoofdborden
  Keuze uit 3 verschillende voetenborden en televisielift
  Optie voor een handige dekenkist voor extra opbergruimte
  Keuze uit 3 verschillende type nachtkasten
  Keuze uit 21 kleuren bij alle gestoffeerde onderdelen zoals hoofdborden, voetenbord, televisielift en nachtkast
  Handige Led Leeslampjes
  Bedverlichting
  Bedtextiel (kussens, dekbedden en hoeslakens)
  Slangen, pompen en onderhoudsmiddelen
Onderhoudspakket t.w.v. €40,-  
10 Jaar garantie  
Online te downloaden instructieboekje  
Online opbouw-instructiefilm  
Gratis bezorging Montage en/of demontage

Vinyl

Het omhulsol van een watermatras bestaat uit een folie die ook wel vinyl wordt genoemd. Bij het samenstellen van uw nieuwe waterbed kunt u kiezen uit DIN EN 71-3 vinyl en Mesamoll 2 vinyl.

DIN EN 71-3 vinyl

Deze hoge kwaliteit premium vinyl is DIN EN 71-3 gecertificeerd. De grondstoffen zout en olie vormen de basis voor de productie van vinyl. De weekmaker en het bindmiddel van het door ons gebruikte vinyl, zijn op gezondheidseffecten getest en voldoen aan de Europese richtlijnen voor levensmiddelenverpakkingen en de DIN EN 71-3. De weekmaker die gebruikt wordt voor de Silvano watermatrassen, zorgt voor een levenslange flexibiliteit en dichtheid. Het vinyl voldoet aan alle maatstaven en normen van de Europese Unie. Op dit type vinyl wordt 5 jaar garantie gegeven.

Mesamoll 2 vinyl

In tegenstelling tot DIN EN 71-3 Vinyl, biedt Silvano Waterbedden op Mesamoll 2 vinyl 10 jaar garantie! Mesamoll 2 vinyl is namelijk het meest hoogwaardige soort vinyl en zorgt voor een langere levensduur van het watermatras. Watermatrassen gemaakt van mesamoll 2 vinyl zijn sterk, bijzonder slijtvast en dikker dan andere vinylsoorten. Een ander groot voordeel van dit type vinyl is dat het milieuvriendelijker is. Daarnaast is mesamoll 2 vinyl geschikt voor heat-sealing (naadloos lassen).

De tabel rechts laat het kwaliteitsverschil zien tussen Mesamoll 2 vinyl en normaal DIN EN 71 vinyl. Voor het testen van de duurzaamheid werden beide vinylsoorten blootgesteld aan Noordzeezouten en bacteriën. Het vinyl van het veel gebruikte DIN EN 71 waterbed toont een beduidend grotere slijtageaanslag op de elasticiteit en duurzaamheid. Het Mesamoll 2 vinyl is daarentegen na vijf jaar nog steeds in top conditie!

Garantie Watermatras

Stabilisatie

Bij Silvano Waterbedden kunt u het ligcomfort van het waterbed Plus+ volledig naar uw eigen wens samenstellen. Kies o.a. uit een mono- of duo waterbed systeem, thermoscheidingswanden, diverse stabilisatieopties en toppers om uw gewenste ligcomfort te creëren.

Mono of duo waterbed systeem

De keuze tussen een mono of een duo watermatras hangt af van een aantal factoren. Gaat u bijvoorbeeld een eenpersoons waterbed kopen of kiest u voor een tweepersoons waterbed? Hieronder hebben we de belangrijkste verschillen voor u op een rij gezet:

  Mono watermatras Duo watermatras

Aantal watermatrassen

1

2

Prijs

Goedkoopste keuze

Duurdere keuzen

Temperatuur individueel instelbaar

Nee

Ja

Stabilisatie individueel instelbaar

Nee

Ja

Comfort

Voldoende

Hoog

Stabilisatie opties

Het ligcomfort kunt u verbeteren door te kiezen uit diverse stabilisatiemogelijkheden. Bij Silvano Waterbedden heeft u de keuze uit een waterbed met individuele stabilisatie, 3D Fiber met 5 zone drukverdeling, openkernstructuur, lendensteun en calipore. Kiest u voor een duosysteem? Dan kunt u de stabilisatie individueel, dus onafhankelijk van uw partner uitkiezen.

Gewone stabilisatie

Bij deze stabilisatie heeft u de keuze uit F0 tot en met F8. Bij de stabilisatie F0 bevat het watermatras 0 vezellagen waardoor het watermatras 0% demping heeft. Gaat u op dit watermatras liggen? Dan duurt het ca. 10-15 seconden tot volledige demping. Bij de stabilisatie F8 bevat het watermatras 8 vezellagen (120% demping) en duurt het ca. 0 seconden tot volledige demping. De vezellagen zijn van zeer hoge kwaliteit en behandeld met een extra coating. De extra coating zorgt er voor dat de vezels in een optimale conditie blijven en er tegelijkertijd minder luchtvorming vormt in het watermatras. De vezels worden door 8 speciale bevestigingen met de hand aan elkaar genaaid, om het loslaten van de vezellagen te voorkomen.

F0 - 0% demping
0 vezellagen
ca. 10-15 sec. tot volledige demping
F1 - 20% demping
1 vezellaag
ca. 6-8 sec. tot volledige demping
F2 - 40% demping
2 vezellagen
ca. 5-6 sec. tot volledige demping
F3 - 60% demping
3 vezellagen
ca. 4-5 sec. tot volledige demping
F4 - 80% demping
4 vezellagen
ca. 3-4 sec. tot volledige demping
F5 - 95% demping
5 vezellagen
ca. 2-3 sec. tot volledige demping
F6 - 100% demping
6 vezellagen
ca. 1-2 sec. tot volledige demping
F7 - 110% demping
7 vezellagen
ca. 0.5 sec. tot volledige demping
F8 - 120% demping
8 vezellagen
ca. 0 sec. tot volledige demping
 

3D Fiber met 5 zone drukverdeling

Boven op de stabilisatie lagen (F1 t/m F8) wordt een 3D schuimkern met 5 zone drukverdeling vast gemaakt. De verschillende zones in deze 3D fibe zorgen er voor dat uitstekende lichaamsdelen (schouders) en zwaardere delen (buik/heup) evenredig worden ondersteund. Dit in combinatie met het water in het watermatras geeft een juiste balans tussen ondersteuning en comfort.

Stabilisatie 3 Fiber

Openkernstructuur, zwaar gestabiliseerd

Deze stabilisatieoptie heeft een zeer open celstructuur. Hierdoor kan het water vrijwel zonder tegenwerking door de gehele schuimkern vloeien. Door de specifieke vorm van de kern, geeft het matras een aangenaam waterbedcomfort. Een waterbed met een openkernstructuur stabilisatie is te vergelijken met een (zeer) zwaar gestabiliseerd watermatras. Openkernstructuur geeft eerst een zeer soepel gevoel van comfort, nadat u verder in de matras zakt, voelt het watermatras daar waar nodig steviger aan. Door deze progressieve ondersteuning, zal het watermatras voor elk lichaamstype geschikt zijn.

Stabilisatie openkernstructuur

Lendensteun

De lendensteun is extra ondersteuning die verwerkt zit in het midden van het watermatras, ter hoogte van de lenden/heupen. De heupen zijn het zwaarste gedeelte van het lichaam en kunnen daarom extra ondersteuning gebruiken. De lendensteun zorgt ervoor dat uw heupen wat minder ver in het watermatras kunnen wegzakken. Dit geeft een aangenamer ligcomfort. De lendensteun wordt ook wel Lumbar genoemd.

Stabilisatie Lendesteun

Calipore

Calipore bestaat uit een schuimkern (opencellige polyether met zeer grote cellen) en is netvormig met een celribstructuur. Calipore kunt u niet vergelijken qua stabilisatie met de andere stablisaties, calipore is met name uniek doordat het (preventief) werkt tegen nek-, rug-, heup-, schouder- en gewrichtsklachten. Maar dit type stabilisatie is ook uitermate geschikt voor mensen zonder lichamelijk klachten. Dit type stabilisatie geeft simpelweg het beste ligcomfort.

Stabilisatie Calipore

Aanritsbare Topper

Silvano topmatrassen geven net dat beetje extra comfort. Met het speciale Opti60 ritssysteem verbindt u de topper gemakkelijk met de Silvano ondertijk. Dit om verschuiving van het topmatras te voorkomen. Het bed krijgt hierdoor een nog rijkere uitstraling en uiteraard een beter ligcomfort.

Optifoam koudschuim HR

De optifoam koudschuim HR topper combineert veerkracht met een goede ventilatie en vochtregulatie. Doordat de topper veerkrachtig is, heeft het minder kans op kuilvorming en gaat het lang mee. Daarnaast biedt een topper gemaakt van koudschuim een uitstekende ondersteuning. De goede ventilatie en vochtregulatie wordt verkregen doordat koudschuim een open celstructuur heeft. Het materiaal is hierdoor luchtdoorlatend en dit heeft een positief effect op het afvoeren van lichaamswarmte en transpiratievocht. Een koudschuim topper is dus de perfecte keuze voor mensen die veel transpireren, het snel warm hebben en een goede ondersteuning willen hebben.

 • Uitstekende ventilatie en vochtregulatie
 • Lange levensduur doordat het veerkrachtig materiaal is
 • Perfecte ondersteuning

Visco traagschuim

De kern van deze topper bestaat uit drukverlagend traagschuim, ook wel visco of memory foam genoemd. Traagschuim reageert op lichaamswarmte en gewicht. Nadat er enige tijd op de topper gelegen wordt, past de topper zich volledig aan de vorm van uw lichaam aan. Hierdoor profiteert u bij een traagschuim topper van drukverlaging. Dit heeft weer een gunstige werking op de spieren, gewrichten en doorbloeding. Daarom worden traagschuim (top)matrassen ook veel gebruikt in ziekenhuizen en door topsporters. Een andere eigenschap van een traagschuim topper is dat het relatief warm aanvoelt. Dit komt met name doordat u een stukje in de topper wegzakt. Ideaal dus voor mensen die het snel koud hebben!

 • Drukverlagend
 • Gunstige werking op de spieren, gewrichten en doorbloeding
 • Relatief warm

Verwarmen en energiebesparing

Een belangrijk onderdeel van het waterbed is de waterbed verwarming. Het waterbed moet immers in de winter lekker warm zijn en in de zomer lekker koel. Daarom biedt Silvano Waterbedden diverse waterbed verwarmingen aan. Maar u wilt natuurlijk niet dat uw waterbed te veel stroom verbruikt. Daarom bieden wij ook een oplossing om het energieverbruik te reduceren.

Waterbed Verwarming

Bij Silvano Waterbedden kunt u kiezen uit diverse waterbed verwarmingen met elk hun eigen voordeel. Kies uit de waterbed verwarmingen Calesco Basic, Calesco Classic, Carbon Classic en Carbon Digitaal IQ.

Waterbed verwarming Calesco Basic

De Calesco Basic waterbed verwarming is een eenvoudige maar degelijk waterbed verwarming. Met de controller kunt u de temperatuur instellen op basis van zeven verschillende standen (tussen de 20°C en 36°C). De waterbed verwarming Calesco Basic heeft twee jaar garantie.

 • Temperatuur instelbaar op zeven verschillende standen (tussen de 20°C en 36°C)
 • Twee jaar garantie
Waterbed verwarming Calesco Basic

Waterbed verwarming Calesco Classic

De waterbed verwarming Calesco Basic en Classic lijken veel op elkaar. Het verschil tussen deze twee verwarmingen zit hem in de luxere regelaar. Met deze regelaar kunt u de exacte temperatuur instellen en de regelaar is afkoppelbaar. Vaak wanneer een waterbed verwarming kapot gaat, komt dit door de regelaar. Doordat deze afkoppelbaar is, kunt u deze eenvoudig vervangen zonder het watermatras leeg te laten lopen. De waterbed verwarming Calesco Classic heeft twee jaar garantie.

 • Met deze luxe regelaar kunt u de exacte temperatuur instellen
 • Regelaar is afkoppelbaar
 • Twee jaar garantie
Waterbed verwarming Calesco Classic

Waterbed verwarming Carbon Classic

De waterbed verwarming Carbon Classic heeft een hoogwaardige Duitse kwaliteit. De waterbed verwarming beschikt dan ook over vijf jaar garantie. Naast de degelijke Duitse kwaliteit, is dit model uiterst betrouwbaar, veilig, makkelijk te bedienen en heeft het een laag energieverbruik. Met de waterbed verwarming Carbon Classic profiteert u van een energiebesparing tot wel 20%.

 • Met deze luxe regelaar kunt u de exacte temperatuur instellen
 • Regelaar is afkoppelbaar
 • Hoogwaardige Duitse kwaliteit
 • Betrouwbaar, veilig, makkelijk te bedienen
 • Kinderslot
 • Laag energieverbruik (energiebesparing tot wel 20%)
 • Vijf jaar garantie
Waterbed verwarming Carbon analoog

Waterbed verwarming Carbon Digitaal IQ

De digitale "IQ Carbon" is een waterbed verwarming die hoogwaardige kwaliteit combineert met intelligentie. De verwarming biedt uiterst eenvoudige bediening van de comfortfuncties, verbonden met ultramoderne technologie. Het vermogen om zich zelfstandig aan een netvrijschakeling aan te passen, zonder dat er veranderingen in het elektrasysteem van het huis moeten worden aangebracht, maakt het systeem wereldwijd uniek. De waterbedverwarming ´IQ Carbon´ zal met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid meer dan voldoen aan uw wensen. Daarnaast profiteert u met de waterbed verwarming Carbon Digitaal IQ van een energiebesparing tot wel 40%!

 • Met deze luxe regelaar kunt u de exacte temperatuur instellen
 • Regelaar is afkoppelbaar
 • Hoogwaardige Duitse kwaliteit
 • Betrouwbaar, veilig, makkelijk te bedienen
 • Kinderslot
 • Laag energieverbruik (energiebesparing tot wel 40%)
 • Intelligentie: aanpassing aan netvrijschakeling, klok met geïntegreerde wekfunctie, herinneringsfunctieonderhoudsmiddelen
 • Vijf jaar garantie
Waterbed verwarming Carbon digitaal

Isolatiemat

Bespaar tot wel 20% energiekosten door uw waterbed te voorzien met een isolatiemat! De zijkanten en bovenkant van een waterbed zijn voldoende geïsoleerd door de schuimranden en de waterbed tijk. Maar aan de onderkant van het waterbed gaat ontzettend veel warmte verloren. Een isolatiemat kan dit warmteverlies opvangen. De isolatiemat komt onder het matras en de verwarming te liggen, zodat de warmte niet naar onder verloren gaat. Een isolatiemat wordt gemaakt van schuim in combinatie met een aluminium laag. Door de aluminium laag wordt de warmte gereflecteerd waardoor de warmte weer terugkeert richting het watermatras. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Gezien de lange levensduur van een waterbed, wordt de eenmalige investering zeker terugverdiend. Een isolatiemat is echter enkel te gebruiken bij een softside waterbed.

Waterbed isolatiemat

Onderbouw

Bij Silvano Waterbedden kunt u de onderbouw en schuimranden van het waterbed Plus+ volledig naar uw eigen wens samenstellen. Hierdoor kunt u uw eigen gewenste ligcomfort en design creëren.

Waterbedonderbouw

De onderbouw ondersteunt het watermatras. In deze onderbouw worden kruizen verwerkt, die het gewicht van het watermatras gelijkmatig over de vloer verdelen. Door deze drukverdeling kunnen waterbedden ook op een houten vloer geplaatst worden. Bij het waterbed Plus+ heeft u de keuze uit een waterbed met gesloten bedbodem en een waterbed met zes opbergladen. Het is tevens ook mogelijk om een dit waterbed zonder waterbedbodem te bestellen.

Waterbedonderbouw

Een waterbed met gesloten onderbouw is leverbaar in de hoogtes 50, 55 en 60 cm. De meest gekozen hoogte is 55 cm. Voor de meeste klanten is dit namelijk de meest comfortabele hoogte voor het in- en uitstappen. Let er wel op dat de onderbouw rondom iets minder breed en lang is dan de door u geselecteerde afmeting. Om uw nieuwe waterbed qua uitstraling en sfeer te laten aansluiten bij uw slaapkamer, kunt u kiezen uit de volgende houtfronten: wit, zwart, zilver, sanoma eiken, truffel eiken en structuur zwart. De hoekprofielen worden standaard geleverd in dezelfde kleur als de waterbedonderbouw.

Onderbouw met 6 opberglades

Een waterbed met 6 opbergladen is alleen te bestellen met een standaard hoogte van 55 cm. Dit type waterbedonderbouw met extra opbergruimte is beschikbaar vanaf een breedte van 140 cm. Het ladenblok heeft een lengte van 181,5 cm. In de breedte is het ladenblok 12,5 cm. minder breed dan de breedte van uw bed. Kies bij deze waterbedonderbouw uit de kleuren wit en zwart.


Waterbed onderbouw zwart
Zwart
Waterbed onderbouw wit
Wit
Waterbed onderbouw zilver
Zilver
Waterbed onderbouw structuur zwart
Structuur Zwart
Waterbed onderbouw sanoma eiken
Sanoma Eiken
Waterbed onderbouw truffel eiken
Truffel Eiken
Hoekprofiel zwart
Hoekprofiel wit
Hoekprofiel zilver
Hoekprofiel structuur Zwart
Hoekprofiel sanoma eiken
Hoekprofiel truffel eiken

Softside schuimranden

Het Plus+ waterbed is rondom voorzien van zachte schuimranden, ook wel softside waterbed genoemd. De schuimranden welke uit een stuk bestaan, zijn veerkrachtig en heerlijk zacht waardoor het zitten op de rand comfortabel is. Een ander groot voordeel van softside waterbedden is dat deze schuimrand zorgt voor extra isolatie. Wat resulteert in een lager stroomverbruik en dus scheelt in de portemonnee! Bij Silvano Waterbedden kunt u kiezen uit softside, softside soft-instap en LLF schuimranden.

Softside schuimranden

Softside schuimranden

De softside schuimranden zijn bijzonder comfortabel en flexibel. De RG40 schuimkwaliteit is heel duurzaam en tegelijkertijd warmte-isolerend.

Softside soft-instap schuimranden

Softside soft-instap schuimranden

Als extra optie kan er gekozen worden voor de softside soft-instap. Aan de bovenzijde is hier een extra luxe traagschuim laag verwerkt van vijf centimeter. Hierdoor krijgt het waterbed rondom een bijzonder zacht en aangenaam comfort.

Smalle Schuimranden voor langer ligvlak (LLF)

Smalle Schuimranden voor langer ligvlak (LLF)

Bij de uitvoering LLF wordt de schuimrand aan het hoofd- en voeteinde smaller gemaakt. Daardoor ontstaat er in dezelfde lengte van het bed een langer ligvlak. Dit is ideaal voor mensen die geen plek hebben voor groot waterbed, maar toch een lang waterbed nodig hebben gezien hun lichaamslengte. In totaal wordt het ligoppervlakte tien centimeter langer. Normaal gesproken zijn de schuimranden aan allebei de zijdes namelijk 7 cm lang (totaal 14 cm). Hierdoor bedraagt het daadwerkelijke slaapoppervlak 186 cm bij een geselecteerde lengte van 200 cm. Bij LLF zijn deze schuimranden maar 2 cm. Het daadwerkelijke slaapoppervlak bedraagt dan 196 cm bij een geselecteerde lengte van 200 cm. LLF is alleen mogelijk bij een 200 cm of 210 cm lengte.

Matrastijk

Om uw watermatras te beschermen tegen vuil en transpiratie raden wij altijd aan om een matrastijk en topliner te gebruiken.

Matrastijk

Een waterbed tijk beschermt uw watermatras tegen vuil en transpiratie. Daarnaast moet het comfort bieden door een optimale regulatie van vocht en temperatuur. Bij het samenstellen van uw waterbed kunt u bij Silvano Waterbedden kiezen uit drie tijken met elk hun eigen voordeel. Het assortiment bestaat uit de Comfort waterbed tijk, de Tencel waterbed tijk en de Silvertouch waterbed tijk. Bij alle afmetingen onder de 160 cm breedte, is de waterbed tijk voorzien van een rits aan de buitenzijde. Zo kunt u gemakkelijk het ene bovendeel wisselen met het ander bovendeel, wat erg handig is als er een deel in de was gaat. Daarom bieden wij in onze configurator ook de mogelijkheid om gelijk een extra boventijk mee te bestellen. Vanaf 160 cm breedte is de waterbed tijk ook in het midden voorzien van een speciale rits. Zodoende is de waterbed tijk deelbaar, waardoor het beter in de wasmachine past.

Comfort Matrastijk

Matrastijk Comfort

De comfort matrastijk heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De tijk is makkelijk in gebruik doordat het rondom afgeritst kan worden. De tijk is gemaakt van een hoge kwaliteit stof (220 gr/m2) en is wasbaar tot 60 graden.

 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Makkelijk in gebruik
 • Wasbaar tot 60 graden

Tencel Matrastijk

Matrastijk Tencel

De tencel waterbed tijk is een extra zware kwaliteit tijk waarin vocht opnemende tencel vezels zijn verwerkt. Daardoor heeft de tijk optimale vochtregulerende en temperatuurregulerende eigenschappen. Het is in de winter heerlijk warm en in de zomer aangenaam koel. Door gebruik te maken van extra zware kwaliteitsmaterialen, gaat deze tijk extra lang mee.

 • Tijk met vocht opnemende tencel vezels
 • Optimale vochtregulerende en temperatuurregulerende eigenschappen
 • Hoogwaardige kwaliteit

Silvertouch Matrastijk

Matrastijk Silvertouch

De Silver Touch tijk is ontwikkeld om de vorming van schadelijke micro-organismen en ongezonde bacteriën en schimmels te elimineren. Hierdoor blijft uw waterbed tijk langer fris. Daarnaast beschikt ook deze tijk over een optimale vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen.

 • Door vezels te ioniseren met zilver biedt de waterbed tijk extra weerstand tegen schimmels en bacteriën.
 • Optimale vochtregulerende en temperatuurregulerende eigenschappen
 • Hoogwaardige kwaliteit

Topliner

Een topliner is een extra beschermlaag voor uw watermatras. De topliner wordt geplaatst tussen de tijk en het watermatras. Stof, vuil en lichaamsvocht krijgen zo weinig tot geen kans om in aanraking te komen met het vinyl van uw watermatras. Dit komt de duurzaamheid en flexibiliteit van uw watermatras ten goede. Een schoon watermatras heeft in principe ook een langere levensduur. De topliner is in de wasmachine wasbaar op 40 graden.

Topliner met rits

Matrastijk Comfort

Rits deze beschermingslaag met rits-systeem tussen de bovenkant van tijk en uw watermatras. Doordat deze beschermingslaag vast geritst wordt aan de tijk, kan het niet verschuiven. De beschermingslaag vangt vuil, transpiratie en stof op die voorheen door de boventijk rechtstreeks op uw matras terechtkwam. Dankzij deze beschermingslaag hoeft u het vinyl van uw matras niet zo vaak schoonmaken. Hierdoor verhoogt u de levensduur van uw watermatras.

Topliner met elastiek

Matrastijk Comfort

Wat betreft de functie is deze beschermingslaag met elastische band vergelijkbaar met een beschermingslaag met rits. Dankzij het systeem van elastische band is de beschermingslaag geschikt voor elk type van watermatras. Het kan ook met matrastijken en watermatrassen van andere merken gecombineerd worden. De elastische band van de beschermingslaag zorgt ervoor dat de laag beter blijft zitten dan bij een systeem met hoekelastieken. Deze topliner kan zoals een hoeslaken over de foamranden geplaatst worden.

Design

Bij Silvano Waterbedden kunt u het design van het waterbed Plus+ volledig naar uw eigen wens samenstellen. Kies o.a. uit diverse stof- en lederlook kleuren, diverse hoofd-, en voetborden, nachtkasten, dekenkisten en verlichting.

Waterbed zwart lederlook
Zwart
(lederlook)
Waterbed wit lederlook
Wit
(lederlook)
Waterbed taupe lederlook
Taupe
(lederlook)
Waterbed creme lederlook
Creme
(lederlook)
Waterbed donkergrijs lederlook
Donkergrijs
(lederlook)
Waterbed lederlook marine blauw
Marine blauw
(lederlook)
Waterbed lichtgrijs lederlook
Lichtgrijs
(lederlook)
Waterbed lever lederlook
Lever
(lederlook)
Waterbed antraciet lederlook
Antraciet
(lederlook)
Waterbed bruin lederlook
Bruin
(lederlook)
Waterbed zwart stof
Zwart
(stof)
Waterbed beige stof
Beige
(stof)
Waterbed grijs stof
Donkergrijs (stof)
Waterbed taupe stof
Taupe
(stof)
waterbed bruin stof
Bruin
(stof)
Waterbed grijs stof
Grijs
(stof)
Waterbed antraciet stof
Antraciet
(stof)
Waterbed rood stof
Rood
(stof)
Waterbed blauw stof
Blauw
(stof)
Waterbed mosterdgeel stof
Mosterdgeel
(stof)
Waterbed mint groen stof
Mint Groen
(stof)
 

Hoofdbord

Een gestoffeerd hoofdbord maakt uw waterbed helemaal af. Het is een echte eyecatcher in uw slaapkamer. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst negen verschillende hoofdborden. Voor ieder wat wils. Onze stoffeerders stellen het hoofdbord met de grootste zorgvuldigheid samen, met oog voor detail! U kunt o.a. kiezen uit een tijdloos hoofdbord, een gecapitonneerd hoofdbord, een hoofdbord met bies, een hoofdbord met horizontale strepen en nog veel meer! Let op: bij het waterbed Plus+ wordt het hoofdbord zonder bevestigingshaken geleverd.

Voetenbord / Televisielift

Wilt u uw waterbed een nog hoogwaardigere look geven? Kies dan voor een bijpassend voetbord. Bij Silvano Waterbedden kunt u kiezen uit drie voetborden. Deze voetborden zijn in dezelfde stijl als het hoofdbord verkrijgbaar, waardoor één mooi geheel wordt gevormd. Daarnaast kunt u kiezen voor een voetbord met televisielift. Dit voetenbord is 80 centimeter hoog als de televisie omlaag is en 140 centimeter hoog als de televisielift omhoog staat. Er kan een televisie in van 115 cm breed, 70 cm hoog en 21 cm dik (buitenmaat).

Nachtkasten / Dekenkist

Maak uw waterbed compleet met bijpassende nachtkasten en een bijpassende dekenkist! Bij Silvano Waterbedden kunnen de nachtkasten en dekenkist in dezelfde 21 stof- en lederlook kleuren gestoffeerd worden als het waterbed. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een afwijkende kleurstelling. U bent bij Silvano Waterbedden altijd vrij om te kiezen voor de afwerking of kleur(en) van uw keuze! Wat betreft de modellen heeft u de keuze uit een hocker set en een nachtkasten set met twee of drie lades. De lades zijn voorzien van een soft-close systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw lades zacht en stil sluiten. Dit is ideaal voor uw slaapkamer! Optioneel kunt u ervoor kiezen om de hockers en nachtkasten te laten voorzien van een glasplaat (+€99,-). Een glasplaat bovenop de nachtkast of hocker is zeer functioneel, omdat het de stof beschermt en zorgt voor een stabiele ondergrond.

Verlichting voor uw waterbed

Bij Silvano Waterbedden kunt u gelijk de verlichting voor uw waterbed mee bestellen. Het assortiment bestaat uit uitstapverlichting en LED-leeslampen. De uitstapverlichting reageert op beweging en geeft een warm licht, op het moment dat u uit bed stapt. Zo kunt u veilig de weg door de slaapkamer vinden. Zodra er geen beweging meer in de ruimte wordt waargenomen, schakelt de verlichting uit.

De LED-leeslamp is voorzien van een energiezuinig LED-lampje in de sfeervolle kleur ´warmwit´. De leeslamp kan ook na aanschaf en plaatsing van het bed, d.m.v. twee schroeven aan de achterzijde van het hoofdbord op elke gewenste hoogte worden bevestigd. Door de minimalistische vormgeving, passen de LED-leeslampen in elk slaapkamer interieur. Het bovenste gedeelte kan in elke gewenste positie worden gebogen. De bediening is eenvoudig doordat de aan/uit knop op de lamp kop zelf zit.

 • Werkt op 12 Volt (laagspanning)
 • Is voorzien van het CE-keurmerk
 • Wordt in een set van 2 leeslampen geleverd
 • Voorzien van een 12/230 Volt transformator
 • Kleur armatuur: rvs look met grijs accent

Bezorging en (de)montage

Bij Silvano Waterbedden wordt uw waterbed altijd gratis thuisbezorgd. Daarnaast kunt u er voor kiezen om het waterbed zelf te (de)monteren, of u kunt dit laten doen door vakbekwame monteurs. U kunt kiezen uit de onderstaande drie mogelijkheden:

Waterbed zelf monteren

U hebt de mogelijkheid om uw waterbed zelf te monteren. De montage van het waterbed is namelijk zeer goed zelf te doen. Het gaat in feite om een bouwpakket. Op onze website staan diverse handleidingen en instructie videos, zodat u stap voor stap het waterbed zelf kan monteren. Bij deze mogelijkheid wordt het waterbed binnen 3 weken gratis thuisbezorgd.

Bezorging en montage

Wanneer u de montage liever overlaat aan onze vakbekwame monteurs kiest u voor deze mogelijkheid. Onze ervaren monteurs hebben ruime kennis op het gebied van het monteren van waterbedden. Uw nieuwe waterbed is geproduceerd binnen één tot drie weken. Daarna kunnen wij de montage in gaan plannen. Onze afdeling planning neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken. Deze optie kost €199,-.

Bezorging, montage en demontage

Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de aankoop van een waterbed. Naast het monteren van uw nieuwe waterbed, kunnen wij ook zorgdragen voor de demontage van het oude (water)bed. De kosten hiervoor bedragen €289,-. Uw nieuwe waterbed is geproduceerd binnen één tot drie weken. Daarna kunnen wij de (de)montage in gaan plannen. Onze afdeling planning neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken.

Retour nemen oude waterbed of watermatras

Omdat wij u de beste service willen verlenen, bieden wij ook de mogelijkheid om het oude waterbed of watermatras retour te nemen. Bij de levering van uw nieuwe waterbed nemen wij dan direct het oude exemplaar mee. Op deze manier hoeft u zich geen zogen te maken op het moment dat uw nieuwe waterbed geleverd wordt. De kosten voor deze service bedragen €149,- voor een compleet waterbed en €89,- voor het retour nemen van uw oude watermatrassen. Let op! Deze service is alleen mogelijk in combinatie met montage of demontage.

Gerelateerde Berichten

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterbed Plus+
Uw waardering