Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
Op voorraad
SKU
topliner_met_elastiek

Waterbed Topliner met elastiek

Deze Silvano beschermingslaag garandeert langdurige topconditie van uw watermatras. Dankzij deze laag wordt uw matras beschermd tegen transpiratie, vuil, stof en wrijving op de matrastijk. Uw matras behoudt hiermee veel langer zijn flexibiliteit en duurzaamheid en krijgt een langere levensduur. Dankzij deze beschermingslaag hoeft u het vinyl van uw matras niet zo vaak schoonmaken.

Vanaf 58.95
Vanaf 58.95
Beschermd uw matras
Wasbaar
Voor elk merk en model waterbed
Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30
WhatsApp ons +31 85 001 3474

Beschermingslaag (universeel) voor uw watermatras met elastische band 

Deze Silvano beschermingslaag garandeert langdurige topconditie van uw watermatras. Dankzij deze laag wordt uw matras beschermd tegen transpiratie, vuil, stof en wrijving op de matrastijk. Uw matras behoudt hiermee veel langer zijn flexibiliteit en duurzaamheid en krijgt een langere levensduur. Dankzij deze beschermingslaag hoeft u het vinyl van uw matras niet zo vaak schoonmaken. Plaats de beschermingslaag tussen de matrastijk en uw watermatras. De beschermingslaag is wasbaar op 40°C. Het is aan te raden om uw matras éénmaal per maand schoon te maken.

Beschermingslaag met rits versus universele beschermingslaag 

Wat betreft de functie is deze beschermingslaag met elastische band is vergelijkbaar met een topliner/beschermingslaag met rits. Dankzij het systeem van elastische band is de beschermingslaag geschikt voor elk type van watermatras. Het kan ook met matrastijken en watermatrassen van andere merken gecombineerd worden. De elastische band van de beschermingslaag zorgt ervoor dat de laag beter blijft zitten dan bij een systeem met hoekelastieken. 

Specificaties

  • Voor elk merk en model waterbed
  • Deze beschermingslaag bestaat uit katoen en polyeruthaan 
  • 2 jaar garantie 
  • Wasbaar op 40ºC 
  • Met elastische band te bevestigen om uw matras 
  • Andere benamingen voor de universele beschermingslaag: capliner stretch, cap layer stretch of topliner. 

Gerelateerde Berichten

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterbed Topliner met elastiek
Uw waardering