Werkdagen vóór 20:00 besteld, morgen gratis in huis
Op voorraad
SKU
SIL10980

Waterbed geurneutralisatie

Door reiniging met de vinylcleaner wordt zelfs de ergste geur op natuurlijke wijze aangepakt. Hierna gebruikt men de geurneutralisator, die uit natuurlijke oliën en essences bestaat die de geurtjes direct in de lucht neutraliseren. De geurneutralisator bevat bijzondere micro-organismen, die de stoffen die zorgen voor een onaangename geur biologisch afbreken.

11,95
Prijs inc. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
Voorkomt nare luchtjes
Gemaakt van natuurlijke oliën
Voor elk model en merk waterbed
Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30
WhatsApp ons +31 85 001 3474

Onaangename geuren van het watermatras

Door reiniging met de vinylcleaner wordt zelfs de ergste geur op natuurlijke wijze aangepakt. Hierna gebruikt men de geurneutralisator, die uit natuurlijke oliën en essences bestaat die de geurtjes direct in de lucht neutraliseren. De geurneutralisator bevat bijzondere micro-organismen, die de stoffen die zorgen voor een onaangename geur biologisch afbreken. Hierdoor verkrijgt men een direct, maar ook langdurig resultaat.

Gebruiksaanwijzing

Het flesje waterbed geurneutralisatie bevat 15 ml vloeistof. Het resterende gedeelte van het flesje is leeg. Dit vult u aan met kraanwater (dit is een verhouding van 1:10) . Daarna wordt de substantie actief. Het mengsel kunt u nu op de matrassen, bedekkingen en alle andere zichtbare plaatsen sproeien. Het aangemaakte mengsel dient binnen enkele dagen te worden aangebracht, hierna sterven de micro-organismen en neemt de werking af.

Gerelateerde Berichten

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterbed geurneutralisatie
Uw waardering