Waterbed matras vervangen? Lees hier wanneer en waarom!

Waterbed matras vervangen? Lees hier wanneer en waarom!

Wanneer moet u uw waterzak vervangen van uw waterbed en is het raadzaam om ook uw veiligheidsvoering te vervangen? In dit artikel leggen wij u uit waarom het vangen van uw watermatras en veiligheidsvoering belangrijk is.

Watermatras voor elk type en merk waterbed

Wij leveren watermatrassen voor elke type en merk waterbed. Hier kunt u watermatrassen voor softside waterbedden en hardside waterbedden kopen. Hierbij kunt u kiezen uit twee soorten waterbedvinyl. Wij bieden een matras aan van hoge kwaliteit premium vinyl DIN EN 71-3 gecertificeerd en het nog duurzamere en dikkere Mesamoll 2 vinyl.

Watermatras vervangen

Waterbedmatras vervangen

Wanneer moet ik mijn waterbed matras vervangen?

Levensduur

De levensduur van een watermatras is gemiddeld 10 à 12 jaar. Hierna wordt de kans op lekkage groter. Wij adviseren u dan ook om dan uw watermatras te vervangen zodat u er weer jarenlang van kunt genieten. Om de prijs hoeft u het niet te laten gezien de lage prijzen die wij hanteren voor vervangende watermatrassen.

Comfort

Een andere graadmeter is comfort. Het kan zijn dat na verloop van tijd het comfort afneemt Wordt u ‘s nachts vaker wakker of wordt u wakker met pijn in de nek of rug? Dan kan het wel een tijd zijn voor het vervangen van uw watermatras. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor advies van één van onze slaapadviseurs.

Lekkage waterbed

Is uw waterbed lek? Soms is reparatie mogelijk met onze waterbed reparatieset. Is het lek moeilijk te repareren of zit het op één van de naden? dan adviseren wij om uw waterbed zak te vervangen. Wij hebben een grote voorraad. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is morgen in huis!

Ook als u uw waterbed niet bij ons gekocht heeft kunnen wij u een vervangende watermatras aanbieden voor uw waterbed.

Veiligheidsvoering waterbed vervangen?

Om uw nieuwe waterbed matras voor de komende jaren optimaal te beschermen is het raadzaam om tevens uw veiligheidsvoering te vervangen. De veiligheidsvoering beschermt uw nieuwe watermatras optimaal en het vinyl heeft dezelfde samenstelling en soepelheid als uw nieuwe waterbed zak.

Vervangen veiligheidsvoering waterbed

Veiligheidsvoering waterbed vervangen

Waarom uw watermatras bij Silvano Waterbedden kopen?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • De beste kwaliteit en optimale pasvorm.
  • Alleen de beste materialen
  • Eigen fabriek en kwaliteitscontrole
  • Veel opties mogelijk
  • Kwaliteitsmerk