Toe aan een nieuw waterbed

Toe aan een nieuw waterbed

Denkt u toe te zijn aan een nieuw waterbed? Verdiept u zich dan eens in het brede assortiment van Silvano Waterbedden. Door onze flexibele standaardmaten en de mogelijkheid om bedden op maat te maken, kunt u uw verouderde matras van welk merk dan ook, altijd laten vernieuwen door een Silvano’s!

Nieuw watermatras kopen

Al onze watermatrassen zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld uw bed van Aqualinia, Baltimore, Cascade, Halcyon, Ozo of Poseidon, gemakkelijk een tweede leven in te blazen, door het oude matras/ de matrassen in te ruilen voor een van onze gloednieuwe luxe modellen! Onze softside matrassen zijn voordelig, in alle mogelijke maten en stabilisaties leverbaar en passen gegarandeerd op uw bed. Daarnaast zijn ze oerdegelijke en ontzettend comfortabel. Een echte aanrader voor een goede nachtrust dus!

Wanneer u uw huidige matras wilt vervangen voor een nieuw watermatras, om het comfort te maximaliseren, is een overstap naar onze hoge kwaliteit materialen zeker aan te bevelen. Silvanowaterbedden.nl is een expert in watermatrassen en produceert dan ook goede van een hoogwaardige kwaliteit, met extra comfort en een extra lange levensduur.

Een nieuw watermatras is altijd even wennen

Na vervanging van uw oude watermatras, zult u ervaren dat uw nieuwe bed een andere ligging heeft dan voorheen. Dat is logisch, want uw bestaande bed is langzaam maar zeker verouderd en daarmee heeft u helaas ook onopgemerkt ingeleverd op het gebied van comfort.

Echter is dit uiteraard geen reden om een dergelijke vervanging uit te stellen. Uw nieuwe matras zal altijd anders zijn dan wat u gewend bent. Toch wanneer u eenmaal weer gewend raakt aan uw nieuwe matras, zult u pas realiseren wat een verschil in comfort het nieuwe matras biedt. U kiest per slot van rekening namelijk altijd een watermatras dat door de nieuwe technieken van een hoger comfort- en kwaliteitsniveau zal zijn dan u gewend was. Door de jaren heen heeft uw oude matras uiteraard geleden in kwaliteitsverlies en is er slijtage ontstaan, zonder dat u het opmerkte.

Echter bent u daarvoor bij Silvano aan het juiste adres. Welk matras u ook kiest, bij Silvano koopt u in alle gevallen een gloednieuw matras die geproduceerd is volgens de modernste technieken en ontworpen naar de laatste inzichten. Deze matrassen verschillen hierdoor dan ook per definitie met matrassen van 5 of 10 jaar geleden. U gaat er, hoe dan ook, op vooruit wat betreft comfort en duurzaamheid!