Het beste waterbed bestel je in 2020 online!

Het beste waterbed bestel je in 2020 online!

Ruim 50 jaar heeft het waterbed zich bewezen als een zeer goed alternatief voor een conventioneel matras. De ontwikkeling van waterbedden heeft in deze jaren niet stilgestaan. Anno 2020 zijn waterbedden geheel naar uw wens samen te stellen.

Is online een waterbed kopen verstandig?

Is online een nieuw waterbed kopen verstandig? Ja! Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de verkoop van waterbedden. Ook online kunnen wij u goed adviseren. Desgewenst helpen wij u geheel door het bestelproces heen.

Beste waterbed

Online een waterbed bestellen, geheel in de stijl van uw interieur!

De vele keuze mogelijkheden, maken dat wij een waterbed geheel naar uw slaapwensen kunnen aanpassen. Het kiezen van een waterbed en het samenstellen van een watermatras vergt veel keuzes. Bedtype, kleur, stabilisatie graad, extra stabilisatie opties en diverse andere parameters maken dat er veel keuzes gemaakt moeten worden. Dit alles kan voor u als consument lastig zijn. Daarom vinden wij een persoonlijke benadering bij het online bestellen van een waterbed belangrijk. Wij helpen u vakkundig door het bestelproces heen. En mocht u liever een bezoek brengen aan onze showroom, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk!

Hoe is het gesteld met de kwaliteit van waterbedden?

De kwaliteit van waterbedden heeft zich in de loop der jaren sterk verbeterd. Door de kennis die wij in de loop der jaren opgebouwd hebben en oog voor detail, weten wij dat onze waterbedden en watermatrassen een lange levensduur hebben!

Het vinyl is van een Silvano watermatras is sterk en gaat lang mee. Het vinyl wordt bijvoorbeeld behandeld met een speciale coating. Deze coating is een extra isolerende en waterdichte buitenlaag. Ook de vezel stabilisatie lagen aan binnenzijde van het waterbed worden door ons gecoat. Het watermatras gaat zo langer mee en luchtvorming in het watermatras wordt zo verminderd. Wij naaien de stabilisatielagen handmatig door middel van 8 speciale bevestigingen. Een verschoven waterbed stabilisatie of waterbed stabilisatielaag die zelfs kapot gaat, wordt zo voorkomen.

Welke garantie biedt Silvano Waterbedden?

De tevredenheid van onze klanten is voor ons maatgevend voor het succes van onze onderneming. Daarom geven wij alle klanten de mogelijkheid voor het schrijven van een review op een onafhankelijke review site. Wanneer er klachten zijn dan zorgen wij voor een snelle opvolging van uw klacht en bieden wij altijd een passende oplossing aan.

Silvano Waterbedden geeft jarenlange garantie op alle producten. Bekijk onze uitgebreide garantiebepalingen.

Is een waterbed voor iedereen de beste keuze?

Wij kunnen onze waterbedden geheel op maat samenstellen. Wij houden hierbij bijvoorbeeld rekening met het gewicht van u en eventueel uw partner, lichamelijke klachten, specifieke wensen en uw budget. Stabilisatie maar ook bijvoorbeeld temperatuur van de waterbedverwarming zijn individueel aanpasbaar. Een waterbed ondersteund uw lichaam goed. Hierdoor zijn er minder drukpunten en dat kan verlichtend werken op lichamelijk klachten zoals rugklachten en artrose.

Silvano Waterbedden heeft als doel om waterbedden voor iedereen bereikbaar te maken. U kunt bij ons slagen voor een luxe waterbed maar ook voor een relatief goedkoop basic waterbed. Door slimme keuzes te maken is een goed waterbed nu bereikbaar voor elk budget.

Een waterbed is ook in 2020 nog steeds de beste keuze voor een optimaal slaapcomfort!