kunt u geheel naar uw persoonlijke wens samenstellen met de waterbed configurator. Lees hier alles over het boxspring model waterbed.

" />

Boxspring waterbed

Boxspring waterbed

Veel van onze klanten waarderen het uiterlijk van een boxspring bed. Een waterbed boxspring combinatie brengt de wereld van waterbedden en boxsprings samen in één bed. Ons Silvano Boxspring Waterbed is een droom die werkelijkheid wordt!

Wat is het verschil met een standaard waterbed?

Bij het Silvano Box waterbed draait alles om persoonlijke keuzes en smaak. Het Boxspring waterbed is geheel naar uw wens te configureren met de waterbed configurator.

Waterbed Boxspring

Het bed is een topkwaliteit waterbed met de uitstraling van een boxspring bed. De Silvano Box is een aanwinst voor uw slaapkamer. Het bed is tijdloos en stoer, en past in elk interieur. Hoogte, breedte, kleur, materiaalkeuze, stoffering, het is allemaal aan te passen aan uw interieur- en slaapwensen. Het door uw ontworpen bed wordt in onze fabriek gebouwd. Handwerk, techniek en topkwaliteit gaan bij ons ‘hand in hand’ met een aantrekkelijke prijs.

Voordelen boxspring waterbed

  • Tijdloos design
  • Geheel naar uw wens te configureren
  • Betaalbare topkwaliteit

Watermatras op bestaande boxspring?

Vaak stellen de klanten de vraag of een watermatras op een bestaande boxspring gelegd kan worden. Dit zou eventueel kunnen met ons lichtgewicht Silvano Light watermatras. Een standaard watermatras kan niet op een lattenbodem gemonteerd worden en is te zwaar voor een standaard bed opbouw of bed ombouw .

Voor een optimale waterbed slaapervaring adviseren wij om een boxspring waterbed te kopen zoals het Silvano Box waterbed.