NL BE
Ekomi
 
echte klantenmeningen
€ 0,00
  Productomschrijving Kwaliteit Fotoboek Videos Handleiding Levering Betaling Garantie  

Waterbed Silvano Light

Heeft u hulp nodig?

Helpdesk
Vandaag bereikbaar
van 08:00 Tot 18:00 uur
0080 - 0100 12345
(gratis)
0049 - 2871 2182926
Hoofdkantoor Silvano Online
 
echte klantenmeningen

Waterbed Silvano Light

Het beste slaapsysteem voor individueel slaapcomfort.

Silvano Plus+ is het meest verkochte waterbed uit onze collectie. Het bed onderscheidt zich door het hoge comfort en de topkwaliteit in combinatie met de beste prijs van Europa.
Bent u op zoek naar een waterbed van duurzame en comfortabele materialen? Dit waterbed kan zich moeiteloos meten met de duurste waterbedmerken van Europa. Voor de vervaardiging van dit model gebruikt Silvano altijd de meest innovatieve technieken en beste materialen. Silvano Plus+ heeft een zachte, maar sterke schuimrand om het watermatras. Dit vergemakkelijkt het in – en uit uw bed stappen en het opmaken van uw waterbed. Door de sterke schuimrand kan het waterbed ook prima vrijstaand worden geplaatst.
Terug-bel-afspraak

Heeft u hulp nodig?

0080 - 0100 12345

(gratis)

0049 - 2871 2182926

Hoofdkantoor Silvano Online

Op werkdagen bereikbaar
van 08:00 tot 18:00 uur

Silvano Light algemeen

Silvano Light specifiek

Lichtgewicht watermatras(sen), gefabriceerd conform Europese richtlijnen Light ( Lichtgewicht ), dus geschikt voor elke stevige, vlakke bedbodem
Speciale beschermende veiligheidsvoering Perfecte ondersteuning door gelijkmatige tegendruk
Exclusieve Tencel antiallergische en wasbare matrastijk Instelbare temperatuur
Matrastijk uitwisselbaar door speciale Opti® rits Optimale ventilatie
Keuze uit 5 verschillende stabilisaties Maximale hygiëne
Comfortabele, isolerende foamranden met een stevigheid van RG40
Keramische Delta K verwarmingselement
Gratis onderhoudspakket
5 jaar garantie
Gratis bezorgd

Waterbed verwarming

KERAMISCHE DELTA-K

Kies voor uw welverdiende nachtrust

De Delta-K laat zich eenvoudig inbouwen in elk type waterbed. In het onverhoopte geval dat de verwarming gewisseld moet worden, is dit mogelijk zonder het bed leeg te hoeven pompen.

KERAMISCHE SIGMA-K

Royal class onder de verwarmingen

Sigma-K is geen trendvolger, maar een trendsetter. Met het Sigma-K verwarmingssysteem kiest u voor het beste comfort dat een verwarmingssysteem van een waterbed kan bieden

De Sigma-K laat zich eenvoudig inbouwen in elk type waterbed. In het onverhoopte geval dat de verwarming gewisseld moet worden, is dit mogelijk zonder het bed leeg te hoeven pompen


CARBON CLASSIC

Duidelijke accenten voor alle vereisten

Het meest opvallende aan de ´Classic´ uit de ´Carbon Heater´-familie is het tijdloze design. Deze waterbedverwarming biedt alle voordelen van een optimale afwerkingskwaliteit ´made in Germany´, een effectieve energie-efficiency en nauwelijks meetbare elektromagnetische velden. Net als alle modellen van ons waterbedverwarmingsprogramma wordt ook de ´Classic´ voortdurend aan kwaliteitscontroles onderworpen

CARBON DIGITAAL IQ

Perfectie in combinatie met intelligentie

De digitale ´iq Carbon´ is een intelligente waterbedverwarming, met een uiterst eenvoudige bediening van de comfortfuncties, in combinatie met een ultramoderne technologie. Het vermogen om zich zelfstandig aan een netvrijschakeling aan te passen, zonder dat er veranderingen in het elektrasysteem van het huis moeten worden aangebracht, maakt het systeem wereldwijd uniek. De waterbedverwarming ´iq Carbon´ zal met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid meer dan alleen maar tegemoetkomen aan uw wensen.

Beste Kwaliteits Keuze

DIN EN 71-3 vinyl

Hoge kwaliteit Premium Vinyl DIN EN 71-3 gecertificeerd De folie van onze waterbedden bestaat uit vinyl. De grondstoffen zout en olie vormen de basis voor de productie van vinyl. De weekmaker en het bindmiddel van het door ons gebruikte vinyl zijn op gezondheidseffecten getest en voldoen aan de Europese richtlijnen voor levensmiddelenverpakkingen en de DIN EN 71-3.

De weekmaker die gebruikt wordt voor de Silvano watermatrassen zorgt voor een levenslange flexibiliteit en dichtheid. Het vinyl voldoet aan alle maatstaven en normen van de Europese Unie.

Mesamoll 2 vinyl

Speciale gezondheidsvriendelijke vinylkwaliteit door MESAMOLL 2 van LANXESS
Mesamoll 2 vinyl geeft onze waterbedden, in combinatie met een perfecte productie, een nog langere levensduur. Deze watermatrassen zijn milieuvriendelijk, sterk en bijzonder slijtvast. Het vinyl is dikker dan dat van andere vinylsoorten. Daarnaast leent Mesamoll 2 vinyl zich uitstekend voor heat-sealing (naadloos lassen).

Nog langere levensduur door Mesamoll 2
Onderstaande tabel laat het kwaliteitsverschil zien tussen Mesamoll 2 vinyl en normaal DEHP vinyl. Voor het testen van de duurzaamheid werden beide vinylsoorten blootgesteld aan Noordzeezouten en -bacteriën. Het vinyl van het veel gebruikte DEHP waterbed toont een beduidend grotere slijtageaanslag op de elasticiteit en duurzaamheid. Het Mesamoll 2 vinyl is daarentegen na 5 jaar nog steeds in topconditie!

Individuele stabilisatie

Een juiste stabilisatie is vaak de ultieme feelgoodfactor in een waterbed. Daarom kunt u bij Silvano een keuze maken uit zes verschillende soorten stabilisatie. Bij een duosysteem kunt u individueel, dus onafhankelijk van uw partner, het stabilisatietype uitkiezen.

Materiaal

De vezels zijn van zeer hoge kwaliteit en behandeld met een extra coating. De extra coating zorgt ervoor dat de vezels in een optimale conditie blijven en er tegelijkertijd minder luchtvorming voorkomt in het water. De vezels worden door 8 speciale bevestigingen met de hand aan elkaar genaaid, om het loslaten van de vezellagen te voorkomen.


F0 - 0% demping
0 vezellagen
ca. 10-15 sec. tot volledige demping
F1 - 20% demping
1 vezellaag
ca. 6-8 sec. tot volledige demping
F2 - 40% demping
2 vezellagen
ca. 5-6 sec. tot volledige demping
F3 - 60% demping
3 vezellagen
ca. 4-5 sec. tot volledige demping
F4 - 80% demping
4 vezellagen
ca. 3-4 sec. tot volledige demping
F5 - 95% demping
5 vezellagen
ca. 1-2 sec. tot volledige demping
 

Isolatie mat (bespaar 20% energie kosten)

Komt onder het matras en de verwarming te liggen, zodat de warmte niet naar onder verloren gaat. Bespaar tot 20% verbruikskosten.

Waterslangenset

Gelijk aan de slag om het waterbed op te bouwen of om het watermatras te vervangen? Vergeet dan niet de waterslangenset met speciaal veiligheidskoppelstuk mee te bestellen. Dit koppelstuk is met één handbeweging vast te zetten aan de watervulopening van het watermatras. De speciale veiligheidskoppeling voorkomt dat door de waterdruk de slang van de watervulopening afschiet. In het pakket zijn de kraankoppelingen inbegrepen.

Warmtescheidingswand

De warmtescheidingswand wordt alleen gebruikt bij een duosysteem. De wand wordt tussen de watermatrassen geplaatst, waardoor de temparatuur van beide watermatrassen perfect gescheiden blijft.

De warmtescheidingswand heeft nog een extra comfortfunctie. Als u of uw partner zich omdraait, vangt de scheidingswand door zijn speciale piramidevorm de deining op en geeft dit niet door naar het andere watermatras. Hierdoor is voor beide partners een nog betere nachtrust gegarandeerd.

Duo waterslang-/koppelingenset

De duo-uitvoering geeft een prima resultaat aangezien de watermatrassen gelijktijdig worden gevuld! Door middel van de 2-weg-waterverdeler wordt het water voor elk watermatras aan de linker- en rechterkant perfect verdeeld.
Alle benodigdheden (slang, kraan)

Gratis aflevering op iedere gewenste werkdag

Het waterbed wordt vanaf de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling, geleverd volgens het schema in tabblad "Levering".

50% korting op de Montage

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het waterbed deskundig opbouwen, dan Is dat mogelijk voor € 79,- . Normaal is de prijs € 159,- , u krijgt dus van ons 50% korting. Montage kan al binnen 16-19 werkdagen na uw bestelling. Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken. Zie tabblad Levering. 

Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

Demontage & Montage

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het oude bed demonteren en uw nieuwe waterbed deskundig opbouwen, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 159,-. (De-)montage kan al binnen 16-19 werkdagen na uw bestelling. Zie tabblad Levering

Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

Een waterbed kopen bij Silvano Waterbedden biedt u de garantie van een

uitstekende kwaliteit en optimale vorm.

 

Bezoek ook onze webwinkel voor
Boxsprings & Matrassen:

 
 

Kom langs in onze showroom
Voor gratis slaapadvies en krijg de brandstof vergoed

 

Vrijwel alles is mogelijk bij Silvano

 • Waterbed Silvano Plus+: Het bed onderscheidt zich door het hoge comfort en de topkwaliteit in combinatie met de beste prijs van Europa. Wordt vooral gebruikt voor een vrijstaande plaatsing.

 • Waterbed Silvano Inside: Kan eenvoudig in een (bestaand) ledikant geplaatst worden. Het hoeslaken gaat hierdoor makkelijker over de matrastijk en u ervaart een nog hoger slaapcomfort.

 • Waterbed Silvano Split: Het beste splitsysteem voor pure luxe en comfort. Door de zeer hoogwaardige split schuimranden kan het waterbed vrijstaand worden geplaatst. De onderkant wordt afgewerkt met een topkwaliteit lederlook omranding.

 • Waterbed Silvano Box: Waterbed Box is absoluut een aanwinst voor uw slaapkamer. Het heeft een stoer en tijdloos design, dat past in iedere tijdsgeest. Waterbed Box combineert vormgeving met techniek. Persoonlijke smaak en comfort staan geheel centraal. U kunt het waterbed Box samenstellen zoals u dat wilt. U kiest voor degelijk bedcomfort, uitstekende materialen en handwerk van zeer hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. 

 • Waterbed Silvano Light: Absolute ontspanning en ultiem comfort, dat is wat slapen op water betekent. Silvano Light biedt meer dan elk ander matras.

Vrijwel alles is mogelijk bij Silvano

 • Waterbed Silvano Plus+: Het bed onderscheidt zich door het hoge comfort en de topkwaliteit in combinatie met de beste prijs van Europa. Wordt vooral gebruikt voor een vrijstaande plaatsing.

 • Waterbed Silvano Inside: Kan eenvoudig in een (bestaand) ledikant geplaatst worden. Het hoeslaken gaat hierdoor makkelijker over de matrastijk en u ervaart een nog hoger slaapcomfort.

 • Waterbed Silvano Split: Het beste splitsysteem voor pure luxe en comfort. Door de zeer hoogwaardige split schuimranden kan het waterbed vrijstaand worden geplaatst. De onderkant wordt afgewerkt met een topkwaliteit lederlook omranding.

 • Waterbed Silvano Box: Waterbed Box is absoluut een aanwinst voor uw slaapkamer. Het heeft een stoer en tijdloos design, dat past in iedere tijdsgeest. Waterbed Box combineert vormgeving met techniek. Persoonlijke smaak en comfort staan geheel centraal. U kunt het waterbed Box samenstellen zoals u dat wilt. U kiest voor degelijk bedcomfort, uitstekende materialen en handwerk van zeer hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. 

 • Waterbed Silvano Light: Absolute ontspanning en ultiem comfort, dat is wat slapen op water betekent. Silvano Light biedt meer dan elk ander matras.

Kwaliteit in eigen hand

Over kwaliteit gesproken... De kwaliteitcontroles hebben we in onze fabrieken volledig in eigen hand. Ook dat is het voordeel van de Silvano Waterbedden. Er verlaat dan ook geen enkel waterbed de fabriek zonder de goedkeuring van onze kritische keurmeesters. Silvano Waterbedden ontwikkelt uitsluitend kwaliteitsproducten die jarenlang meegaan.

Het voordeel is voor u

Het voordeel dat we in onze fabriek realiseren tijdens de kostenefficiënte productie van onze waterbedden en waterbedonderdelen, spelen wij direct door naar u. Met onze grote internationale online afzetmarkt kunnen we bovendien scherp inkopen en produceren .

Waarom Silvano Waterbedden?

Altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs
Waterbedden uit eigen fabriek
Eigen ontwerpers met kennis van de nieuwste trends en innovaties
5 tot 10 jaar volledige fabrieksgarantie op alle waterbedden of vervangende watermatrassen
Deskundige adviseurs
Levenslange service
Eigen bezorg-, montage- en servicedienst
Gratis bezorging v.a. € 20,- Standaard Gratis bezorging v.a. € 20,- Incl. Bedmeubelen Montage / Demontage Standaard / Incl. bedm.
Waterbed Silvano Light 8 - 10 Werkdagen
voor 11:00 uur besteld
13 - 15 Werkdagen
voor 11:00 uur besteld
13 - 15 Werkdagen
voor 11:00 uur besteld

Bezorging, montage en demontage

Alles in één hand, dat is onze filosofie. Dus ook het afleveren, plaatsen en monteren van uw waterbed gebeurt door onze eigen vakmensen. Want wij willen zeker weten dat u 100% tevreden bent.

De montage van het waterbed is ook zeer goed door uzelf te doen. Het gaat in feite om een bouwpakket, dat u met de aanwijzingen in de 3D film op deze internetsite, stap voor stap zelf kunt monteren tot uw complete waterbed.

Gratis aflevering op iedere gewenste werkdag

Het waterbed wordt vanaf de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling, binnen bovenstaande schema geleverd.

Montage

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het waterbed deskundig opbouwen, dan zijn de kosten t.w.v. €225,- voor ons (bij een aankoopbedrag v.a. € 1.000,-). Zie bovenstaand schema. Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

Demontage & montage:

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het oude bed demonteren en uw nieuwe waterbed deskundig opbouwen, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 79,- . (De-)montage kan al : Zie bovenstaand schema

Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

LET OP ! SILVANO BOX

Past het bed door de deur en of trappengat?

Houd u er rekening mee dat de boxen en of hoofdborden door de deur of het trappengat passen. Zeker bij de grotere afmetingen kan het evt. niet passen. Een box voor een 200cm breed bed is 100cm breed 24cm hoog en 200 tot 220cm lang. Het hoofdbord kan in sommige gevallen 220cm breed zijn, 10cm dik en 100cm hoog. Meet altijd na of het bed door de deur of het trappengat past. Indien u twijfelt bestel dan een kleinere afmeting welke wel past.

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij Silvano?

Bij Silvano heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden:

Betalen met iDEAL 

U hebt ook de mogelijkheid om per iDEAL te betalen. Dit verloopt via een aantal stappen:

 1. Wanneer u gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL.
 2. U legt uw bestelling in uw winkelwagentje. Vervolgens kunt u kiezen bij betaalwijzen om te betalen met iDEAL.
 3. U wordt doorgeleid naar uw eigen internet bankieren omgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling.
 4. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, Silvano krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
 5. LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden! Vervolgens kunnen wij beginnen met uw bestelling te verwerken.

Betalen met Creditcard 

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express.

Het bedrag wordt aan het einde van de creditcardafrekening van uw rekening geint. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op uw creditcardrekening.

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Silvano veilig.

Betalen onder Rembours 

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. Silvano berekent GEEN extra rembours kosten.

Vooruitbetalen 

Indien u ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het sturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens.

Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Neemt u alstublieft in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden.

Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 9 dagen) voor u gereserveerd.

Let op: Indien u geen bevestiging heeft ontvangen wordt u geadviseerd uw spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen.

Betalen met Bancontact/MisterCash 

Als u een Bancontact/MisterCash kaart heeft en over een digipass of kaartlezer van uw bank beschikt, dan kunt u uw aankopen op onze site vereffenen door uw kaartnummer en de vervaldatum van de kaart te vermelden. U zal tijdens het betaalproces worden doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank voor het afronden van de bestelling.

Als u een bestelling via Bancontact/MisterCash betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging.

Garantie Silvano waterbed

Met de aankoop van een Silvano waterbed en (één of meerdere) onderstaande overige artikelen/accessoires verzekert u zich 
van een uitstekende aanwinst met een jarenlange garantie:

 

Omvang garantie

Lasnaden:
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom verlenen wij 10 jaar garantie op de deugdelijkheid van de lasnaden van het Silvano watermatras. Indien daar een lekkage ontstaat door een materiaal- of fabricagefout heeft u de eerste vijf jaar een garantie van 100%. Van het 6e t/m het 10e jaar bedraagt de garantie respectievelijk 50%, 40%, 30%, 20% en 10%

Veiligheidsvoering, tijk, schuimrand, bodem en optionele bedmeubelen:
100% garantie op materiaal- en fabricagefouten gedurende 2 jaar.

Verwarmingselementen
Op het verwarmingssysteem verleent de fabrikant een rechtstreekse garantie van twee jaar. De garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant zijn hier van toepassing.

Overige producten:
Een garantie van twee jaar geldt voor het bedtextiel, uiteraard met uitsluiting van de gebruikelijke slijtage bij normaal gebruik.

Garantietermijn
De garantietermijn gaat in per de datum van de aankoopfactuur. Voor het doen gelden van een aanspraak op garantie dient de koper het aankoopbewijs, waaruit de aankoopdatum duidelijk blijkt, te overleggen. De garantie kan niet worden overgedragen aan derden.

De garantie wordt alleen geboden onder voorwaarde van het juist opvolgen van de plaatsingsaanwijzingen en regelmatig onderhoud. Vervangen en gerepareerde goederen vallen eveneens onder de lopende garantie. De garantietermijn wordt door een reparatie of vervanging van onderdelen in de garantieperiode niet verlengd of vernieuwd. Indien een schade niet kan worden gerepareerd, vervangt Silvano binnen de garantietermijn het artikel door hetzelfde of een gelijkwaardig product.

Garantiebepalingen
Silvano verplicht zich materiaal- en fabricagefouten te herstellen conform het gestelde in artikel 'Omvang garantie'. Silvano behoudt zich het recht voor bij een niet meer te leveren product een gelijkwaardig product als vervanging te leveren.

Wettelijke garantie 

Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Het product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Zo dient een bed een in ieder geval jaar of vijf mee te gaan en mag een matras binnen 2 jaar geen ligkuilen vormen. Blijkt het product  niet aan de verwachtingen te voldoen, dan is Silvano verplicht dit kosteloos te herstellen of een vervangend product te leveren. Alleen wanneer sprake is van een fout van de klant, mogen wij een vergoeding vragen.

Garantiebeperkingen
Schade die is ontstaan of het indirecte gevolg is van verkeerd gebruik, onjuiste bediening, te hoge belasting, ondeskundige plaatsing of verhuizing, reparaties of wijzigingen die door de koper zijn uitgevoerd, gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of te wijten zijn aan onvoldoende onderhoud valt niet onder de garantie. Onder onderhoud wordt verstaan het elk halfjaar toevoegen van Silvano conditioner aan het water van het watermatras en de 2-maandelijkse reiniging van het matras met de speciale Silvano cleaner. Het verdient derhalve aanbeveling uw aankoopbewijzen van deze producten te bewaren. Maakt u gebruik van de automatische verzendservice van de Silvano onderhoudsproducten, dan staan uw bestellingen in ons systeem geregistreerd en is het niet nodig de aankoopbewijzen te bewaren.

Bovenstaande garantiebepalingen, doen niets af ten opzichte van de Wettelijke garantieperiode volgens de europese richtlijnen waar u als consument recht op heeft.