NL BE
Ekomi
 
echte klantenmeningen
€ 0,00
  Productomschrijving Technische gegevens Fotoboek Kwaliteit Levering Betaling Garantie  

Heeft u hulp nodig?

Helpdesk
Morgen bereikbaar
van 09:00 Tot 17:00 uur
+31 85 001 28 30
Hoofdkantoor Silvano Online
 
echte klantenmeningen

Tencel tijk voor waterbed

Deze tijken zijn geschikt voor ieder type en model waterbed.

Silvano Waterbedden levert onder meer de Tencel® tijk voor het waterbed. Deze tijken zijn geschikt voor ieder type en model waterbed.

Heeft u hulp nodig?

0080 - 0100 12345

(gratis)

Op werkdagen bereikbaar
van 09:00 tot 17:00 uur

Voordelen:

Veel voordelen

100% Puur natuurlijk
Optimale ventilatie
Extreem snel vochttransport
Uitzonderlijke vochtabsorptie
Zijdezacht en luxueus
Bijzonder sterk
Eenvoudig in onderhoud
Zeer mileuvriendelijk
Warm in de winter, koel in de zomer
Bevordert bewezen de kwaliteit van de nachtrust

Extra Silvano voordelen

In het midden deelbaar (v.a. 160 cm)
Tot 60gr. wasbaar
Droogtrommel-bestendig
Vulling 500gr. M2
Boventijk uitwisselbaar
Lederlook border
5 Jaar Garantie

Soorten tijken voor waterbed

Softside Tencel

Het waterbed wordt vanaf de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling, geleverd volgens het schema in tabblad "Levering".

Softside Split Tencel

Voor merken waterbedden met standaard foamranden. De tijk wordt met een aanritsbare onderbodem geleverd.

Hardside Tencel

Voor alle merken waterbedden zonder foamranden. De tijk wordt met een instopstrook geleverd welke om het watermatras gaat.

Softside watermatrassen

Bij de bestelling van uw Silvano softside watermatras is het belangrijk dat u de buitenmaat van het waterbed opmeet, dus inclusief de schuimranden. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste maat watermatras geleverd krijgt voor uw waterbed.


Softside Split watermatrassen

Bij de bestelling van uw Silvano softside watermatras is het belangrijk dat u de buitenmaat van het waterbed opmeet, dus inclusief de schuimranden. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste maat watermatras geleverd krijgt voor uw waterbed.


Hardside watermatrassen

Bij de bestelling van uw Silvano softside watermatras is het belangrijk dat u de buitenmaat van het waterbed opmeet, dus inclusief de schuimranden. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste maat watermatras geleverd krijgt voor uw waterbed.


Extra boventijk Tencel

Het bovendeel van de tijk is uitwisselbaar door de speciale Opti®rits. Zo kunt u gemakkelijk het ene bovendeel wisselen met het ander bovendeel, wat erg handig is als er een deel in de was gaat.

Topliner

De topliner is een extra beschermlaag, die als hoes over de foamranden en het watermatras gespannen wordt, zodat er geen huidschilvers, stof en lichaamszouten bij het watermatras kunnen komen. Hierdoor wordt er een langere levensduur bereikt en hoeft u het watermatras minder te reinigen.

Gratis aflevering op iedere gewenste werkdag

Het waterbed wordt vanaf de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling, geleverd volgens het schema in tabblad "Levering".

Montage

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het waterbed deskundig opbouwen, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 99,- . Montage kan al : Zie tabblad "Levering". Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

Demontage & Montage

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het oude bed demonteren en uw nieuwe waterbed deskundig opbouwen, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 149,- . (De-)montage kan al : Zie tabblad "Levering".

Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

Een waterbed kopen bij Silvano Waterbedden biedt u de garantie van een

uitstekende kwaliteit en optimale vorm.

Andere klanten kochten of bekeken ook:

Watermatrassen
Nu
€ 0,00
Foamranden
Nu
€ 199,00

De opkomst van een nieuw tijdperk TENCEL®

Water is vitaal voor leven.

TENCEL® Synthetisch

Water is vitaal voor leven, en wordt door de TENCEL® eigenschappen op een unieke wijze gehanteerd. TENCEL® absorbeert het overtollige vocht, en staat het snel weer af aan de atmosfeer. De ware kracht van TENCEL® kan gevonden worden in deze perfecte wisselwerking; de basis voor 'n nieuw tijdperk.

Nano-vezeltechnieken zijn de sleutel tot de fantastische prestaties van TENCEL®. De unieke technologie van nano-vezels maakt de productie mogelijk van stoffen, waarvan de werking tot nu toe voor onmogelijk werd gehouden. 'n Doorbraak, met onvoorstelbaar goede eigenschappen. TENCEL® is de eerste cellulosevezel waarbij de nanotechnologie is gebruikt. De gecontroleerde en regelmatige structuur van TENCEL® leidt tot spectaculaire nieuwe gebruiksmogelijkheden. De nano-vezels optimalieren de vochtabsorptie, gekoppeld aan verkoelende eigenschappen. TENCEL® biedt natuurlijke koeling, uitstekend vochtmanagement, en gaat bacteriegroei tegen.

  • Warm in de winter, koel in de zomer
  • Uitzonderlijke vochtabsorptie
  • Antiallergisch
  • 100% Puur natuurlijk
tijk-tencell.jpg

De kwaliteit in eigen hand

Over kwaliteit gesproken... De kwaliteitcontroles hebben we in onze fabrieken volledig in eigen hand. Ook dat is het voordeel van Silvano Waterbedden. Er verlaat dan ook geen waterbed of waterbed vervangings artikel de fabriek zonder de goedkeuring van onze strenge keurmeesters. Silvano Waterbedden  ontwikkelt uitsluitend kwaliteitsproducten die jaren en jaren meegaan.

5 jaar garantie

We zijn zó overtuigd van onze eigen kwaliteit dat we u maar liefst 5 jaar garantie  op de Tencel tijken.

Gratis bezorging v.a. € 20,- Montage / Demontage
Beddentijken 2 - 3 Werkdagen
voor 17:00 besteld
5 - 10 Werkdagen

Tijdens de Kerst en Oud en Nieuw hebben bestellingen een langere levertijd.

Verzendkosten

We berekenen over onze producten GEEN verzendkosten vanaf een aankoopbedrag van € 20,- . Voor bestellingen onder € 20,- brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening. De retourzending is GRATIS.

Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een verzendbevestiging e-mail met een DHL track & trace code. Met deze code kunt u de bestelling pas volgen na 18:00 uur.

Bezorg pogingen

De bezorger van DHL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Wanneer u de bestelling niet aan kunt nemen, ontvangt u een notificatie van DHL.

Met deze notificatie kunt u op de website van DHL een nieuwe bezorgafspraak inplannen, de bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een DHL punt laten afleveren. Let op, dit dient te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.

Mocht u niet gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt uw bestelling de volgende bezorg dag weer aangeboden. Mocht u dan wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een DHL punt gebracht waar u het gedurende 3 weken af kunt halen alvorens het weer retour wordt gestuurd naar Silvano Waterbedden.

Link DHL:

Meer informatie over verzending:

 

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij Silvano?

Bij Silvano heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden:

Betalen met iDEAL 

U hebt ook de mogelijkheid om per iDEAL te betalen. Dit verloopt via een aantal stappen:

  1. Wanneer u gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL.
  2. U legt uw bestelling in uw winkelwagentje. Vervolgens kunt u kiezen bij betaalwijzen om te betalen met iDEAL.
  3. U wordt doorgeleid naar uw eigen internet bankieren omgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling.
  4. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, Silvano krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
  5. LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden! Vervolgens kunnen wij beginnen met uw bestelling te verwerken.

Betalen met Creditcard 

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express.

Het bedrag wordt aan het einde van de creditcardafrekening van uw rekening geint. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op uw creditcardrekening.

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Silvano veilig.

Betalen onder Rembours 

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. Silvano berekent GEEN extra rembours kosten.

Vooruitbetalen 

Indien u ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het sturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens.

Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Neemt u alstublieft in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden.

Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 9 dagen) voor u gereserveerd.

Let op: Indien u geen bevestiging heeft ontvangen wordt u geadviseerd uw spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen.

Betalen met Bancontact/MisterCash 

Als u een Bancontact/MisterCash kaart heeft en over een digipass of kaartlezer van uw bank beschikt, dan kunt u uw aankopen op onze site vereffenen door uw kaartnummer en de vervaldatum van de kaart te vermelden. U zal tijdens het betaalproces worden doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank voor het afronden van de bestelling.

Als u een bestelling via Bancontact/MisterCash betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging.

Garantie Silvano waterbed

Met de aankoop van een Silvano waterbed en (één of meerdere) onderstaande overige artikelen/accessoires verzekert u zich 
van een uitstekende aanwinst met een jarenlange garantie:

 

Omvang garantie

Lasnaden:
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom verlenen wij 10 jaar garantie op de deugdelijkheid van de lasnaden van het Silvano watermatras. Indien daar een lekkage ontstaat door een materiaal- of fabricagefout heeft u de eerste vijf jaar een garantie van 100%. Van het 6e t/m het 10e jaar bedraagt de garantie respectievelijk 50%, 40%, 30%, 20% en 10%

Veiligheidsvoering, tijk, schuimrand, bodem en optionele bedmeubelen:
100% garantie op materiaal- en fabricagefouten gedurende 2 jaar.

Verwarmingselementen
Op het verwarmingssysteem verleent de fabrikant een rechtstreekse garantie van twee jaar. De garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant zijn hier van toepassing.

Overige producten:
Een garantie van twee jaar geldt voor het bedtextiel, uiteraard met uitsluiting van de gebruikelijke slijtage bij normaal gebruik.

Garantietermijn
De garantietermijn gaat in per de datum van de aankoopfactuur. Voor het doen gelden van een aanspraak op garantie dient de koper het aankoopbewijs, waaruit de aankoopdatum duidelijk blijkt, te overleggen. De garantie kan niet worden overgedragen aan derden.

De garantie wordt alleen geboden onder voorwaarde van het juist opvolgen van de plaatsingsaanwijzingen en regelmatig onderhoud. Vervangen en gerepareerde goederen vallen eveneens onder de lopende garantie. De garantietermijn wordt door een reparatie of vervanging van onderdelen in de garantieperiode niet verlengd of vernieuwd. Indien een schade niet kan worden gerepareerd, vervangt Silvano binnen de garantietermijn het artikel door hetzelfde of een gelijkwaardig product.

Garantiebepalingen
Silvano verplicht zich materiaal- en fabricagefouten te herstellen conform het gestelde in artikel 'Omvang garantie'. Silvano behoudt zich het recht voor bij een niet meer te leveren product een gelijkwaardig product als vervanging te leveren.

Wettelijke garantie 

Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Het product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Zo dient een bed een in ieder geval jaar of vijf mee te gaan en mag een matras binnen 2 jaar geen ligkuilen vormen. Blijkt het product  niet aan de verwachtingen te voldoen, dan is Silvano verplicht dit kosteloos te herstellen of een vervangend product te leveren. Alleen wanneer sprake is van een fout van de klant, mogen wij een vergoeding vragen.

Garantiebeperkingen
Schade die is ontstaan of het indirecte gevolg is van verkeerd gebruik, onjuiste bediening, te hoge belasting, ondeskundige plaatsing of verhuizing, reparaties of wijzigingen die door de koper zijn uitgevoerd, gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of te wijten zijn aan onvoldoende onderhoud valt niet onder de garantie. Onder onderhoud wordt verstaan het elk halfjaar toevoegen van Silvano conditioner aan het water van het watermatras en de 2-maandelijkse reiniging van het matras met de speciale Silvano cleaner. Het verdient derhalve aanbeveling uw aankoopbewijzen van deze producten te bewaren. Maakt u gebruik van de automatische verzendservice van de Silvano onderhoudsproducten, dan staan uw bestellingen in ons systeem geregistreerd en is het niet nodig de aankoopbewijzen te bewaren.

Bovenstaande garantiebepalingen, doen niets af ten opzichte van de Wettelijke garantieperiode volgens de europese richtlijnen waar u als consument recht op heeft.