Swipe to the right

Het beste waterbed bestel je in 2020 online!

1 years ago Geen opmerkingen

Ruim 50 jaar heeft het waterbed zich bewezen als een zeer goed alternatief voor een conventioneel matras. De ontwikkeling van waterbedden heeft in deze jaren niet stilgestaan. Anno 2020 zijn waterbedden geheel naar uw wens samen te stellen.

Watermatras zelf plaatsen en/of vervangen doe je zo!

2 years ago Geen opmerkingen

Lees hier alles over het zelf plaatsen en het vervangen van uw watermatras.

Het stroomverbruik van een waterbed

2 years ago Geen opmerkingen

Er wordt vaak gesuggereerd dat waterbedden veel energie verbruiken. Echter, onterecht! Want hoeveel stroom verbruikt een waterbed nou werkelijk?

Toe aan een nieuw waterbed

2 years ago Geen opmerkingen

Denkt u toe te zijn aan een nieuw waterbed? Verdiept u zich dan eens in het brede assortiment van silvanowaterbedden.nl. Door onze flexibele standaardmaten en de mogelijkheid om bedden op maat te maken, kunt u uw verouderde matras van welk merk dan ook, altijd laten vernieuwen door een Silvano’s!

De gezondste slaaphouding

2 years ago Geen opmerkingen

Welke slaaphouding is het beste voor je lichaam? En welk effect heeft het slapen op je buik, je zij of je rug op je nachtrust en de rest van je lichaam? Een goede nachtrust is uitermate belangrijk voor je gezondheid.

Waterbed tijk kiezen en plaatsen

2 years ago Geen opmerkingen

Dat een waterbed vele voordelen biedt op het gebied van ligcomfort moge duidelijk zijn. Daarnaast zorgt een watermatras voor uitermate goede hygiëne, doordat de waterkern, waterdicht is. Dit maakt het matras resistent tegen vocht, waardoor er geen vochtopname plaats vindt in het matras en daarom vrij is van bacteriën.

Verlicht een waterbed artroseklachten?

2 years ago Geen opmerkingen

In Nederland is Artrose met maar liefst 1,2 patiënten, een van de meest voorkomende reumatische aandoeningen. De chronische ziekte beperkt niet alleen de bewegingsruimte in het dagelijks leven, maar beïnvloed ook zeker de nachtrust.

Het beste matras bij een hernia

2 years ago Geen opmerkingen

Voor mensen met rugklachten is een goed (afgesteld) bed van essentieel belang. Dat geldt zeker ook voor mensen met een hernia. Een watermatras zorgt namelijk voor een hoge stabilisatie en is druk verlagend, terwijl het toch de juiste ondersteuning geeft op de plekken waar dit benodigd is.

Veel gestelde vragen over het waterbed hoeslakens

2 years ago Geen opmerkingen

Een van de meest onderschatte factoren die een groot effect hebben op het slaapcomfort van je bed, is het hoeslaken. Onze waterbed hoeslakens zijn volledig gemaakt van katoen, veel stretch en voorzien van elastiek voor een soep bed en goede pasvorm.

Wat is de juiste afmeting van mijn watermatras?

2 years ago Geen opmerkingen

Hoe kies ik de juiste lengte van mijn waterbed?

-->